fbpx

Sven

De reden waarom ik voor Bell coaching heb gekozen heeft meerdere argumenten. Zelf werk ik als personal trainer, ik vind het heel belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en de visie van andere collega’s te bekijken. Soms word ik helemaal gek van de onzin die je dagelijks tegenkomt op TV, social media of andere “pro’s uit de branche”.

 

 

Omdat Bell Coaching (wetenschappelijke) onderbouwde principes toepast in hun begeleiding, sprak me dat heel erg aan. Geen nonsens maar gewoon de keiharde waarheid. Daarnaast heb ik afgelopen jaar de Henselmans PT course gedaan. En mij leek het handig en leerzaam om deze principes direct toe te passen in mijn eigen routines zou dat ik de theorie ook direct in praktijk toe kon passen.

Ik volgde Richard al een tijdje via social media, en zijn eerlijkheid, openheid en gruwelijke resultaten spraken mij HEEEEL erg aan dat ik direct zin kreeg om zelf ook deel uit te maken van team Bell. Thanks voor deze super toffe en vette periode Richard!!  Heb er heel veel aan gehad en nog steeds heb ik er veel aan!!  You’re the best!!!

 

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>