fbpx

Danny

Via instagram ben ik ooit bij Bell coaching terecht gekomen. De wetenschappelijke onderbouwde kennis, ervaring  en no-nonsense aanpak van Bell coaching hebben me overtuigd om de coaching te gaan doen. Zelf begeleid ik ook mensen met afvallen en uiteindelijk hun shape willen behouden, dus ik weet hoe waardevol een coach voor je kan zijn. 

Tijdens de crisis van de afgelopen tijd was ik de motivatie kwijt geraakt. De sportscholen waren gesloten en thuis trainen vond ik de eerste week leuk, maar al gauw vond ik het vreselijk. Daarnaast kampte ik voor het eerst in mijn leven met een vervelende schouderblessure waar ik geen raad mee wist. Ik bedacht me dat ik een doel moest hebben waar ik naar toe kon werken om de motivatie weer een beetje terug te krijgen. Vanaf dat moment besloot ik om een fotoshoot te doen. 

Als je een stok achter de deur voor jezelf wilt hebben wil je iets plannen waarbij je echt niet kunt falen. Ik heb meerdere cut-fases gedaan in mijn leven en ik weet hoe ik in fotoshoot shape kan komen, maar het gemak van een coach die je verteld wat je moet doen zonder er bij hoeven na te denken is heerlijk. Zo kan ik mij focussen op andere belangrijke zaken in me leven. Door de vele kennis en ervaring van Bell Coaching heb ik mogen ervaren om door een andere bril te kijken.

Door de aanpak van de coaching en qua oefening technieken heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Daarnaast was dit mijn eerste fotoshoot, dus ik was heel erg benieuwd naar de aanpak twee weken voor de shoot. In de afgelopen 5/6 maanden dat Berend mij beleid heeft, ben ik 9 kg vetmassa en 8 cm van mijn buikomvang kwijtgeraakt. Mijn ervaring bij Berend was super en iedereen die een fotoshoot wilt doen of op een gezonde manier vetmassa wilt verliezen kan ik Bell Coaching aanraden.  

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>