fbpx

Tim

Richard prepte mij voor mijn eerste wedstrijd de Iron Man in Hoofddorp. Een dag na de wedstrijd heb ik ook nog een fotoshoot gedaan. Ik heb de begeleiding met Richard als prettig ervaren.

De punten waarop hij voor mij het verschil maakt is de programmering en het wekelijks contact via google meet. Je ziet en spreekt elkaar wekelijks.  De programmering heeft mij tot het uiterste gedreven daardoor heb ik een fysiek bereikt wat nog niet eerder gelukt is!

Zo stapte ik met 100 kilo het podium op, waar mijn vorige fotoshoot prep eindigde op 91 kg.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>