fbpx

Omid

In oktober 2018 was ik voor het eerst een sportschool binnengelopen en was aan de slag gegaan met de groepslessen. Ik was deze leuke en gezellige sfeer in de sportschool en de beginperiode goed doorgekomen! Ik heb ook ongeveer acht maanden bij een diëtist gelopen en veel geleerd over voeding.

Ondanks de uitstekende begeleiding miste ik begeleiding op het trainingsgebied. Ik was via-via in aanraking gekomen met Bell Coaching. Sinds februari 2020 ben ik een happy member onder begeleiding van Berend! Ik heb een toffe shoot achter de rug en we gaan nu opweg naar versie 2.0!

Zou niet snel meer zonder de coaching van Berend kunnen! Het is fijn om het denkwerk over te laten aan de professionals. Ik kan met alle vragen bij Berend terecht en ik krijg vlot en uitgebreid antwoord. Ik zou Bell Coaching zeker aanraden als je progressie wilt blijven boeken!

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>