fbpx

Mark

Drie jaar geleden heb ik een fotoshoot gedaan en hier was ik niet helemaal mee eens met de manier hoe dit gegaan is. Ik had een coach die niet echt onderbouwd was. Het kriebelde altijd nog een keer zo iets te gaan doen en dan op de juiste onderbouwde manier.

Dus besloot ik om een keer een bodybuilding show te gaan doen. Ik had bell-coaching al een paar keer gezien bij een lezing en volgende ze op social-media. Daarom heb ik voor hun gekozen. Na mijn intake gesprek bij Bell-coaching kreeg ik Chris al coach aangewezen.

In het begin was online coaching even wennen. Alleen een gesprek en mail coaching is dat genoeg? Maar het resultaat mocht er wezen na 7 maanden elke week contact te hebben gehad met Chris over mijn voortgangen hebben we het maximale eruit gehaald.

Eerste weken moest ik aankomen en 4 maanden lang heb ik in een cut gezeten. Zonder Chris zou ik nooit zulke mooie resultaten behaald hebben. Ik ben zelf natuurlijk ook personal trainer, maar heb nog nooit naar een wedstrijd toe getraind.

Hierbij heb je net weer wat andere kennis nodig. Chris was met zijn coaching direct en duidelijk, daar hou ik wel van. In de wat zware momenten ook duidelijke tips en ook gewoon eerlijk zeggen wanneer ik gewoon door moest pushen.
Ik zou Chris zeker aanraden voor als je nog twijfelt om een keer een wedstrijd te gaan doen. Ze helpen je van A tot Z.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>