fbpx

Allard

Eén van de redenen waarom ik Richard heb benaderd, was omdat ik na een hele intense prep in voorbereiding voor een fotoshoot, alle teugels had laten gaan en ruim 8 kg was aangekomen. Mijn motivatie was compleet verdwenen en ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Een andere reden waarom ik besloot om Richard te benaderen was dat ik het gevoel had dat ik “uitgeleerd” was, ik had allerlei soorten trainingschema’s geprobeerd (met en zonder resultaat) en was erg benieuwd wat een coach mij kon bieden.

 

 

Na het ontvangen van het trainingsschema, afgesteld op het doel om weer in fotoshoot shape te komen, was direct de motivatie weer ‘sky-high’. Het Bayesian Bodybuilding waar het schema op gebasseerd was, was compleet nieuw voor mij. Een nieuwe trainingsmethode en meerdere nieuwe oefeningen, dit was precies waar ik op zoek naar was.

Het fijne van Richard vind ik de manier van samenwerken. Met de meest uiteenlopende vragen kun je bij hem terecht en je krijgt direct goed uitgelegde en onderbouwde antwoorden. Naast de resultaten die zijn geboekt op fysiek gebied heb ik ook super veel geleerd, over fitness, maar ook op mentaal gebied.

Een voorbeeld hiervan is: vroeger vond ik het altijd lastig om uit eten te gaan, puur omdat ik dit zag als een struikelblok voor progessie. Ik wilde constant maar progessie boeken, ten koste van alles. En dan de keren dat ik uit eten ging, ging ik ook compleet los, de balans was compleet verdwenen. Richard heeft mij geleerd dat een etentje juist totaal niet in de weg hoeft te staan van je doelen en dat het uitstekend te combineren is. De manier hoe ik dit soort sociale gelegenheden aanpak is compleet veranderd ten opzichte van een jaar geleden. Deze ‘lifestyle-gains’ neem ik voor de rest van mijn leven mee!

In een jaar tijd heb ik enorm veel geleerd, super veel progressie gemaakt op fysiek en mentaal gebied, iets wat ik zeker op eigen kracht niet had kunnen doen. Het besluit om samen te gaan werken met Richard was een van de beste beslissingen die ik heb kunnen nemen!

 

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>