fbpx

Laura

Na Bell Coaching een tijd via Instagram gevolgd te hebben en een seminar te hebben bezocht, besloot ik me aan te melden. Met als doel concreet werken aan een gebalanceerde, gezonde levensstijl.

Ik kreeg als coach Wesley, die me op een prettige manier wekelijks bij stuurde en bij de les hield. Ik heb ontzettend veel geleerd en die gezonde levensstijl is makkelijker vol te houden! Het is ontzettend prettig dat de basis op wetenschap gebaseerd is. No-nonsense aanpak, met behapbare doelen.

Zonder Wesley had ik nooit het geduld gehad om te ervaren dat kleine stapjes samen een grote stap zijn!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>