fbpx

Johan

Mijn naam is Johan en ik ben vorig jaar juli begonnen bij Bell Coaching om wat te doen aan de corona kilo’s!

Doordat ik mijn sport niet kon beoefenen, maar wel hetzelfde bleef eten (en helaas werd drinken alleen maar erger) kwam ik toch aardig wat kilo’s aan. Het gaat helaas sneller dan je denkt.

Uiteindelijk gekozen voor bell coaching omdat ze me aanspraken met hun no nonsens aanpak, geen verkooppraatjes, maar heldere informatie. Ook een uitgebreide database (Bell Academy) is dan ook een groot pluspunt.

Aangezien ik wilde afvallen en sport specifieke doelen wilden behalen kwam ik uit bij coach Wesley. Dit was gelijk een match, zelfde leeftijd ongeveer en toevallig kwamen we ook beide uit hetzelfde dorp, puur toevallig natuurlijk!

Helaas heb ik een flinke blessure opgelopen 2 weken voordat ik zou starten, mijn hamstring was zo goed als helemaal afgescheurd… ik baalde flink en wou gelijk alles al opgeven, maar Wesley belde me op en motiveerde mij weer om door te pakken en dat was gelukkig de juiste en enige beslissing!

Samen met Wesley en de fysio keihard gewerkt aan mijn herstel om volgend seizoen weer te kunnen knallen met honkbal!

Het herstel ging langzaam, maar het werd supergoed begeleid, voordat ik het wist, kon ik weer lopen en voorzichtig weer wat beenoefeningen doen en vanaf dat moment is het als een raket gegaan.

Nu 50 weken verder voel ik me beter dan ooit, kan ik weer volop mijn sport beoefenen en is er ook nog -24 KG af.
Ik ben dan ook lang nog niet klaar met Wesley en hij stiekem ook niet met mij (hoop ik) 😁.

Nu ik weer volledig hersteld ben kunnen we ons gaan focussen op andere doelen en andere uitdagingen! Erg veel zin in!

Wesley ben ik gaan zien als vriend die me precies op de juiste momenten kan motiveren! Erg blij dat Wesley mijn coach is geworden. Heeft veel kennis en weet het allemaal goed uit te leggen zodra ik vragen heb. Ook weet hij alles te onderbouwen wat als zeer prettig word ervaren.

Bell coaching kan ik iedereen aanraden, je word van A tot Z begeleidt en voor iedere tak hebben ze wel een gespecialiseerde coach klaar staan.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>