Anke

Ik ben eigenlijk per ongeluk bij Bell Coaching terecht gekomen. I hit rock bottom, zou je kunnen zeggen. Niet gehinderd door enige vorm van kennis op het gebied van training, personal coaching of een gezonde leefstijl heb ik me aangemeld. Na mijn aanmelding ging er een wereld voor mij open. 😉

Mijn hele leven ben ik te lang en te zwaar geweest, volgens degenen die er verstand van zouden moeten hebben. Ik ben al vroeg bij een kinderarts en diëtiste terecht gekomen. De lengte is uiteindelijk binnen de lijntjes gebleven, maar het gewicht bleef gestaag stijgen.

Na twee zwangerschappen en een behoorlijk scala aan gezondheidsproblemen probeerde ik mezelf weer bij elkaar te rapen. Er gingen wel wat kilo’s af, maar het werd er allemaal niet beter op. Geen energie, futloos en dat met twee actieve jongens is niet echt een fijne combi.

Toen vertelde mijn broer me over een goede vrouwencoach bij Bell. Aangezien ik weinig andere opties had, heb ik besloten om me aan te melden. Uiteindelijk werd ik door Richard gekoppeld aan Coach Carlo. Niet waar ik in eerste instantie op gehoopt had en ik heb getwijfeld of ik wel door wilde zetten, maar wie A zegt moet ook B zeggen, dus daar begon mijn wekelijkse mailcontact met Coach Carlo.

We mailen nog steeds. Het is echt de beste keuze die ik, met een beetje hulp van mijn broer en Richard, heb kunnen maken.

Als complete leek in de wereld van de fitnessindustrie heeft Carlo me meegenomen in stressmanagement, slaapkwaliteit, eiwitten, calorieën, split squats, RDL’s enzovoort, enzovoort. De lijst is oneindig.

Inmiddels probeer ik een gezonde leefstijl na te streven en dat is nog niet zo makkelijk. Met een druk gezin en dito baan is het best lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen. Carlo is daarom ook mijn houvast geworden. Mijn wekelijkse verantwoording die ik afleg aan Carlo zorgt ervoor dat ik aandacht blijf besteden aan mijn voeding, stressmanagement en ontspanning. Oh ja, en inmiddels ga ik, naast de oefeningen die ik thuis uitvoer, toch wel 1x per week naar de gym. 😉

Qua getallen ben ik inmiddels een dikke 20 kilo kwijt en meer dan 30 cm verloren alleen al op mijn taille! But what’s in a number. De levenskwaliteit die ik ervoor terug heb gekregen is gigantisch en onbetaalbaar.

Het heeft wel zo’n 40 jaar geduurd om tot dit punt te komen en ik merk dat dat niet vanzelf gaat. Ingeslepen gewoontes zijn lastig los te laten, maar gelukkig heb ik Coach Carlo die me op het rechte pad houdt. Samen zorgen we ervoor dat ik een gezonde leefstijl boven aan mijn prioriteitenlijstje zet en met de nodige doses humor is dit vaak helemaal niet zo moeilijk.

Ondanks dat Bell Coaching veel professionals en atleten coacht is mijn ervaring als gewone burger ook erg positief. Voor mensen die weinig ervaring hebben op het gebied van een gezonde leefstijl is Bell Coaching een eerlijk bedrijf dat staat voor kwaliteit, op maat gemaakte begeleiding en coaches met kennis.

Nu wordt mijn dilemma voor van de zomer dat ik mag kiezen voor welk concreet doel ik ga; een RDL van meer dan 70 kilo, voor het eerst in mijn leven in een bikini aan het zwembad of een leg press van 160 kilo……..wat zouden jullie kiezen? Ik denk dat ik Coach Carlo eens ga mailen 😊

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>