fbpx

Sanne

Na al eens eerder via Bell gecoacht te zijn en daarna het maar weer eens zelf geprobeerd te hebben, toch opnieuw besloten me aan te melden bij Bell.

Dit was mij destijds mega goed bevallen, behaalde goede resultaten en kreeg goede coaching. Ditmaal kreeg ik Lyenne als coach, een dame met veel kennis en kunde op dit vakgebied, zo merkte ik al snel!

Mijn training werd goed afgestemd op mijn behoefte en met maar 3 keer trainen in de week behaalde ik al snel goede resultaten!

Na een kleine 3 maanden cutten besloten om mijn eerste bulk in 7 jaar te starten. Dit vond ik toch best spannend, maar doordat Lyenne zo zeker en rustig over kwam vertrouwde ik op het proces.

Waar de centimeters in mijn taille nagenoeg weg bleven, kwamen de centimeters bij o.a. de billen erbij, wat wil een meid nog meer! Wederom heb ik gemerkt dat gecoacht worden door iemand met kennis goede resultaten kan opleveren, zolang je zelf maar consistent bezig blijft en je een doel voor ogen hebt.

Nu een jaar verder toch besloten op een andere manier verder te gaan, maar nogmaals dank aan mijn lieve coach Lyenne!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lyenne van der Steen

Over de Coach

Krachttraining, een goede mindset en een gezonde levensstijl maakt je sterker, zowel fysiek als mentaal, wat door draagt in andere facetten van je dagelijks leven. Als personal trainer en online coach is het mijn missie om anderen te helpen dat gevoel van empowerment, zelfcontrole en geluk te vinden.

Bekijk meer resultaten

>