fbpx

Don

Vorig jaar April heb ik de keuze gemaakt om te starten bij Bell Coaching om het uiterste uit mijzelf te halen. Deze keuze is echt goud waard geweest. Ik had nog geen concrete doelstelling behalve dat ik beter wou worden in powerliften en een betere coach wou worden.

Deze doelstelling is gaandeweg omgezet in een doelstelling waarbij mijzelf wil kwalificeren voor het NK-powerliften. Iets wat ik vooraf als onmogelijk zag, maar met behulp van Lorenzo nu als haalbaar acht. Momenteel word ik dus al een jaar gecoacht door Lorenzo waarbij ik die periode enorm veel progressie heb gemaakt als powerlifter en coach.

Lorenzo heb ik in het afgelopen jaar ervaren als vakkundig in wat hij doet, zijn geduld is eindeloos en levert enorm veel inspanning voor al zijn cliënten. Hij heeft mij geholpen bij mijn eerste officiële powerlift wedstrijd waar ik enorm veel van geleerd heb en ik hoop dat hij mij nog een aantal wedstrijden gaat coachen.

Mijn squat, benchpress en deadlift zijn technisch zoveel beter geworden met alle gedetailleerde terugkoppelingen en techniek sessies waardoor ik PR na PR aan het zetten ben. Zonder de coaching van Lorenzo was ik een stuk minder ver in mijn ontwikkeling als powerlifter en coach. Ik heb ook ontzettend veel gehad aan de Bell Academy waar heel veel informatieve content op staat over voeding en training.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>