fbpx

Coach

Carlo Kapojos

“Wat ik belangrijk vind is dat jouw training en voeding zo simpel mogelijk is voor je, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.”

Over Carlo Kapojos

Gepassioneerd krachtsporter, vechtsportgek en klaar om je te helpen jouw eigen fitte lifestyle te vinden waarbij je je goed voelt, er goed uitziet en vooral: die je met plezier kan volhouden voor de rest van je leven.

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende methodes gezien, getest en hiervan geleerd. In die tijd heb ik uiteenlopende types cliënten begeleid naar een verbeterde fysieke staat en een sterkere mindset en wat ik vooral heb gemerkt is dat iedere persoon zijn eigen aanpak vergt.

Wat ik belangrijk vind is dat jouw training en voeding zo simpel mogelijk is voor je, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Ik ben een oldskool muziek –game en filmfanaat, gek op Disney, 80’s action-movies en Netflixen met mijn vriendin en onze konijntjes op de bank!

Vitaliteitscoach

Het verbeteren van je leefstijl, training en voeding helpt om een fit en getraind lichaam te creëren. Ondanks een fit lijf kan je toch het gevoel hebben dat je geen controle hebt over je eigen leven.

Dit kan o.a. komen doordat je teveel hooi op je vork neemt, te hoge eisen stelt aan jezelf, moeite hebt om een stapje terug te nemen wanneer dat wel nodig is of geen richting aan je leven weet te geven en daardoor niet de juiste prioriteiten weet te stellen.

Ik kan je helpen ontdekken wat echt belangrijk is voor je en welke stappen je moet nemen om weer je energie te kunnen steken in je leven in plaats van dagelijks te proberen te overleven.

Kies Carlo als je coach

Martial Arts

Ik ben van kleins af aan geboeid geweest door gevechtskunst en het grote scala aan vaardigheden om deze bewegingen uit te kunnen voeren, zowel individueel als met een tegenstander. Voor mij uit zich dat er in dat ik dagelijks (lees: de hele dag door) iets aan vechtsporttraining doe. I just love it.

Een vechtsportatleet is ‘the total package’ van: stoot –trap –en grijptechnieken, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en doorzettingsvermogen. Deze grote variatie kan het heel lastig maken om te weten waar jij als vechtsporter je aandacht aan moet besteden om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij mijn gecombineerde achtergrond in de gevechtskunst en krachttraining kan ik objectief beoordelen hoe jij jouw kracht –en vechtsporttraining succesvol kan combineren om te groeien als vechter.

"


Ik kan Carlo aanraden om zijn kennis, alles wat hij adviseert kan hij wetenschappelijk onderbouwen. Bovendien heeft hij humor, is hij goed bereikbaar en weet hij je altijd weer te motiveren.


Nieck

"


Carlo zorgt voor uitdaging en motivatie. Hij is eerlijk, oprecht en is een wandelende fitness-wikipedia die er continu voor zorgt dat je doet wat nodig is om je doelen te halen!


Richard Diender

"


Ik had mij geen betere coach kunnen wensen! Het feit dat hij nooit ergens over oordeelt en mij van begin af aan een vertrouwd gevoel heeft gegeven, heeft ervoor gezorgd dat ik altijd open en eerlijk tegen hem heb durven zijn. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij precies wist hoe en op welke manier hij mij het beste kon coachen. Wat ik ook erg prettig vind, is dat hij altijd overal een positieve draai aan weet te geven waardoor je niet in een negatieve spiraal terecht komt. Dit werkt heel motiverend!


Lieke

Bodyweight Training

Voortvloeiend uit mijn achtergrond in de vechtsport, heb ik een liefde ontwikkeld voor het trainen met alleen je lichaamsgewicht.

Bodyweight Training vergt meer oefening dan trainen met reguliere gewichten doordat je meer tijd kwijt bent aan het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden:  je kan nou eenmaal niet opeens een paar kilo van je eigen lichaamsgewicht afhalen wanneer een oefening te moeilijk is. Je zal moeten trainen om je lichaamsgewicht onder controle te krijgen.

Met de juiste stappen kan jij dit echter ook leren! Indien je dit wilt kunnen, help ik je graag om Bodyweight Training te integreren in jouw complete trainprogramma.

Kies Carlo als je coach

Shaping

Natuurlijk is een leuke bijkomstigheid van krachttraining dat je er beter uit gaat zien (althans als je een gespierder uiterlijk mooi vindt). Wanneer jij graag jouw fysiek esthetisch wilt verbeteren, kijk ik met jou welke oefeningen het beste werken om je favoriete spiergroepen te accentueren en hoe je jouw voeding hierop kan afstemmen voor meer definitie en een betere shape.

>