Amber

Ik sportte op een crossfitbox waar Bell coaching een lezing kwam geven. Na die lezing was is simpelweg al verkocht. Direct nadat de lezing was afgelopen ben ik Bell coaching gaan volgen op Instagram. Ik zag dat zij veel aan interactie deden met hun volgers. Dat doen ze nog steeds! Dit vond ik erg interessant omdat ik hier al veel van leerde.

Na een lange twijfel had ik besloten om in mijzelf te gaan investeren. Ik sloot mij aan bij Bell coaching omdat ik het wel eens wilde proberen. Nadat ik was gestart bij Bell coaching verliep het niet helemaal lekker met mijn toen huidige coach. Soms heb je dat, dat kan gebeuren!

Dit heb ik aangegeven aan Richard, omdat ik Bell coaching op Instagram volgde heb ik verzoek gedaan om door Sanne gecoacht te worden. Omdat ik geïnspireerd was door haar manier van werken. Dat was gelukt! Nu loop ik al ruim 6 maanden bij Sanne. Ik ben superblij dat ik die overstap heb gemaakt om mij bij Bell Coaching aan te sluiten.

Ik had gekozen voor Bell Coaching, simpelweg om mijn doelen te behalen. Ik was al ruim 4 jaar bezig met mijn gewicht en met de sportwereld. Ik merkte dat sport de overhand begon te nemen en mijn relatie tot voeding niet meer in balans stonden. Hier had ik erg veel moeite mee. Ik wilde in mijzelf gaan investeren, om de balans weer terug te krijgen. Vanwege alle ervaring die Bell coaching heeft met verschillende personen, had ik er 100% vertrouwen in dat het goed zou komen!

Ik wilde weer een goede relatie met voeding. Niet alleen dat vond ik belangrijk, maar ook dat ik niet 7 dagen per week in de sportschool hoef te staan om mijn doelen te bereiken. Natuurlijk wilde ik mijn gewicht omlaag en een lager vetpercentage. Maar Sanne heeft mij leren inzien dat het niet gaat om iets eventjes volhouden, maar over “the big picture” Is dat gelukt? Ja, zeker weten! Ik had dit niet verwacht dat dit zo zou lopen. Als ik nu mijn resultaten zie, dan wil ik. Niet meer terug naar hoe het was! Ik ben zo ontzettend trots op mijzelf, maar ook op Sanne. Want zonder haar was dit niet gelukt.
 
Mijn ervaringen met Online Coaching waren echt top! De communicatie tussen Sanne en mij is echt heel goed. Ik heb de afgelopen periode zo veel geleerd wat ik nu allemaal kan toepassen. Sanne is er altijd als je haar nodig hebt. Ook al ben ik soms eigenwijs en verliep het niet altijd even soepel, Sanne heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken.
 
Ik zou eigenlijk niet eens willen bedenken waar ik zou staan zonder de Coaching Van Sanne! Sanne heeft mijn beeld vorming zo positief veranderd dat ik eigenlijk niet zou weten hoe ik er nu in zou staan als ik geen online coaching had gehad.

 De resultaten zijn F A N T A S T I S C H !!

Ik had niet beter kunnen wensen. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou bereiken. Het ging in kleine stapjes, maar al die kleine stapjes maakt wel de grote stap naar resultaat. Zo zie je dat hard werken loont.

Sanne is iemand die rekening met je houdt. Die je wilt laten leren, in plaats van alles voor te kauwen. Je leert het best door in het diepe gegooid te worden. Maar Sanne laat je niet verdrinken. Ze geeft je handvaten om aan vast te houden. Dat vind ik erg fijn aan haar. Want uiteindelijk moet je het ook zelf kunnen!
 
Je leert er zo veel van. Soms moet je in je zelf investeren en daar is Bell Coaching een hele goede keuze in. Ze helpen je om jou doel te bereiken. No matter what! Als het even tegen zit helpen ze je om door te gaan, om de grip weer terug te krijgen. Lukt het niet de ene weg? Dan verzinnen ze een andere weg om jouw doel te bereiken. 

Sanne is een top mens, ze is niet alleen een coach, maar ook een vriendin voor mij geworden. Ze helpt je als je vragen hebt en luistert. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind. Ze heeft voor mijn gevoel veel ervaring. Dat bevestigt ze ook met de vragen die ik stel. Ik krijg er altijd snel reactie op waar ik veel aan heb. Zij weet dat het leven niet alleen over rozenblaadjes gaat, maar dat er ook grote hobbels en kuilen in de weg zitten. Maar dat maakt niet uit. Want
samen als team kom je er doorheen.
 
Ze proberen er niet een éénmalig iets van te maken. Het is niet dat je na 3 maanden je doelen hebt bereik en je daarna klaar ben. Sanne heeft mij geleerd hoe ik over “the big picture” moet kijken. En ja, ik hoor het haar nog zeggen! Sanne heeft mij een lifestyle aangeleerd waar ik mijn leven lang van kan profiteren. Dat maakt waarom ik iedereen zou overtuigen om zich aan te sluiten bij Bell Coaching!!

Ik ben al een hele tijd bezig om mijn voeding, sport en een gezonde lifestyle op orde te brengen. Ik ben bij verschillende coaches geweest van andere bedrijven, waardoor ik het overzicht van het beste bij mij zou passen niet meer zag.

Maar Bell Coaching heeft mij echt positief verrast! Ik wist niet dat ik dit fantastische lichaam ooit zou bereiken. Dat had ik nooit bereikt zonder Bell coaching, maar zeker niet zonder Sanne!! Ik twijfelde eerst ook, of ik dit wel wilde en of Online Coaching iets voor mij zou zijn

Ik heb er echt geen spijt van!! Als je jouw doelen wil bereiken, twijfel niet en doe het gewoon. Want hoe vet zou het zijn, als jij net zoals mij, jouw doelen behaalt en net zo trots kan zijn op jezelf?

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>