fbpx

Bas

Ik ben Bell Coaching op Instagram tegen gekomen. Eenmaal op de website belandt, viel mij op dat er erg goede resultaten geboekt worden. Het concept online coaching was iets waar ik mijn twijfels over had. Zeker omdat ik in het verleden wel eens personal training heb afgenomen, wist ik niet of er voor mij door de online-aanpak voldoende aandacht voor de cliënt zou zijn. Achteraf bleek niets minder waar te zijn.

Mijn doel heb ik inmiddels bereikt! Ik wilde een lager vetpercentage wat ook te onderhouden is met een drukke kantoorbaan. Daarbij vond ik het belangrijk dat ik in kleding niet ielig zou gaan ogen. Aangezien eerder iedere kleine vermindering tot calorieën bij mij leidde in buitenproportioneel grote gewichtsdalingen, ben ik erg blij dat het gelukt is om op een gecontroleerde manier vet te verliezen en in de tussentijd zelfs nog wat extra spiermassa op te bouwen.

Chris zou ik omschrijven als een droogkloot met heel veel kennis en een goed gevoel voor humor. Ik was op zoek naar iemand die knopen door kan hakken. Het maken van de optimale beslissingen heeft Chris mij uitstekend in ondersteund. Daarnaast was er geen vraag waar hij geen goed antwoord op kon formuleren. Ik zou Chris en Bell Coaching dus zeker aanraden aan anderen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en de trainingsaanpak wordt hier volledig op afgestemd.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>