Evita

Op instagram volg ik Richard al langere tijd. De posts en Q&A’s zijn altijd erg waardevol. Mede daardoor heb ik uiteindelijk besloten om de Henselmans PT-cursus te gaan volgen om dieper in te gaan op voeding, training en coaching. Tijdens de cursus werd ik steeds nieuwsgieriger naar de coaching bij Bell en was ik erg benieuwd of er voor mij nog meer uit te halen was. Voor mijn gevoel stond ik zelf al een tijdje stil qua progressie. Omdat ik Richard dus al een beetje kende via insta en de Henselmans PT heb ik gevraagd of ik gecoacht kon worden door hem.

Sinds december 2020 ben ik nu team Bell member en het gaat erg goed. Veel focus op trainingstechniek en dat heeft me goed gedaan, daar heb ik echt al veel van geleerd.

Op termijn zou ik graag nog eens het podium op gaan. In maart 2019 heb ik mijn eerste wedstrijd gehad, en ik wil graag nog een keer, maar dan dubbel en dik met een verbeterde shape. Daar heb ik alle vertrouwen in dat dat gaat lukken, want als ik nu al zie hoeveel progressie ik heb gemaakt.

Onlangs hebben we mijn cut periode afgesloten met een fotoshoot, met erg mooie resultaten waar ik zeker trots op ben.

Na mijn eerste wedstrijd heb ik best wat struggles gehad qua voeding en ben daar lang mee blijven lopen, maar ook daar hebben we aan gewerkt en kan met trots zeggen dat die struggles zo goed als verdwenen zijn! Bij Bell zit je dus niet alleen voor een goed fysiek, maar ook zeker voor mentale progressie, wat eigenlijk nog veel waardevoller is dan grote beenspieren.

Bij team Bell hebben ze allemaal zoveel kennis in huis, een team met coaches die echt weten waar ze het over hebben en geen bullshit verkopen of magische afslank- detox- thee. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je er voor moet doen, alles speciaal op jou als individu en je leefstijl afgestemd. Daarom zou ik Bell coaching bij iedereen kunnen aanraden.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>