fbpx

Bente

 

Een jaar geleden ben ik bekend geraakt met Bell Coaching door mijn broer Alain. Hiervoor was ik zelf al een aantal maanden bezig met fitness en het letten op mijn voeding, maar ik behaalde weinig tot geen resultaat. Ik ben vroeger nooit echt sportief geweest maar er was een knop omgegaan en ik wilde de beste versie van mijzelf worden. Dit niet alleen op fysiek vlak, maar vooral mentaal. Om deze redenen heb ik dan ook gekozen om mij aan te melden bij Bell Coaching.

Ik ben gestart bij Bell Coaching met de instelling om af te vallen en vooral mijn vrouwelijke vormen te trainen, echter veranderde mijn doelen en mentaliteit al snel. Waar ik eerst dacht dat ik veel voldoening zou halen uit mijn lichamelijke proces, bleek juist dat het mentale proces mij veel meer opleverde. Bij Bell Coaching leer je dat het niet alleen gaat om de prestaties die je neerzet in de sportschool maar dat een juiste mindset en bewustzijn je een veel duurzamere fitness lifestyle gaat opleveren met veel meer resultaat. Jouw coach zal je dan ook in alles helpen om deze mindset te ontwikkelen.

Ik ben bij Sanne gestart omdat zij mij het beste kon begeleiden in de doelen die ik toentertijd wilde behalen. Onder begeleiding van Sanne heb ik veel geleerd over voeding, het mentale proces wat komt kijken bij het afvallen en hoe om te gaan met sociale situaties en het doorvoeren van veranderingen. Tijdens deze periode heb ik een gezonde relatie met voeding ontwikkeld en ben ik 15 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het combineren van een druk (sociaal) leven en een fitness lifestyle heel goed samen kan.

Toen mijn doelen over tijd waren veranderd, heb ik samen met Bell Coaching besloten om over te stappen naar Chris, wie mij beter kan begeleiden met mijn doelen van nu. Dit laat meteen een ander voordeel van Bell Coaching zien, ze gaan mee in jouw veranderingen en kijken naar wat op het moment het beste past in jouw leven en bij jouw doelen.

Mijn eerste doelen zijn nu behaald door verschillende records voor mijzelf neer te zetten in de sportschool, waarvan ik jaar geleden nooit had verwacht dit mentaal en fysiek te kunnen. Daarnaast heb ik een aantal weken geleden mijn eerste fotoshoot gehad in mijn beste shape tot zover. Ik durf te stellen dat ik zonder Sanne en Chris absoluut niet had gestaan waar ik nu sta, zowel mentaal als fysiek.

De manier van coachen ervaar ik als heel prettig. Het is informatief en alles wordt wetenschappelijk onderbouwd, maar daarbij is al het contact heel persoonlijk en op het individu gericht. Ik kan nog veel leren en ik ben zeker nog niet in de buurt van mijn maximale natuurlijke potentie, maar dat maakt niet uit want ik geniet evenveel van het proces als van de doelen die ik behaal. Ik ben dan ook van plan om nog een lange tijd door te gaan bij Bell Coaching. Ik zou aan iedereen Bell Coaching aanraden, die zowel mentaal als fysiek wilt groeien in fitness.

 

Ook online coaching?

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>