fbpx

Bob

Ik ben ben bij Bell Coaching terecht gekomen doordat iemand, die ik volgde, een post deelde in zijn stories en toen ben ik even op hun instagram gaan kijken en sindsdien volg ik nu hen al een paar jaar. Ik koos voor Bell Coaching omdat zij over veel kennis beschikken (echt over van alles en nog wat) en dit op een toegankelijke manier delen met hun volgers. Daarnaast hun no-nonsense aanpak is iets wat mij erg aantrok.

Door corona hield ik wat geld over. Daarnaast wilde ik bij de politie en moest ik wat fitter worden. Hierop heb ik besloten om een coach in armen te nemen. Het was voor mij een no-brainer om voor Bell Coaching te kiezen. Na het eerste gesprek met Wesley wist ik gelijk dat ik hier goed zat. Hij heeft mij het hele traject enorm goed geholpen en heeft altijd achter mij gestaan ook als het bij mij zelf even niet goed ging, dit op zowel fysiek als mentaal gebied.

Mijn tijd bij Bell coaching heb ik als enorm positief ervaren en dit heb ik ook altijd geuit naar de mensen waarmee ik om ga. De hoeveelheid kennis, positiviteit, toegankelijkheid en begrip samen met de no-nonsense aanpak zijn wel echt kernkwaliteiten die ik de afgelopen tijd heb ervaren.

Ik ben erg blij met het resultaat wat ik heb gehaald. De sporttest bij de politie heb ik met een tijd behaald die boven mijn verwachting was. Naast dit resultaat en de fysieke verandering heb ik ook veel kennis opgedaan. Vragen werden altijd uitgebreid toegelicht en kan ik ook nu zelf, met onderbouwing, toepassen in het vervolg.

Helaas kan ik op dit moment het coaching traject niet voortzetten, maar mocht in de toekomst de situatie wijzigen dan zal ik er geen moment over twijfelen om weer bij Bell Coaching te beginnen, dus ik hoop tot in de toekomst!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>