fbpx

Lynn

Spijt? Absoluut niet! Ik volgde Bell Coaching al een tijdje op Instagram en ook de website bezocht ik regelmatig als ik nieuwsgierig was naar bepaalde onderwerpen op het gebied van training en voeding.

Wat ik zo goed vind aan Bell Coaching is dat alles wat zij adviseren of vermelden onderbouwd wordt met sterke wetenschappelijke argumenten. Daarnaast word je gemotiveerd zelf meer te leren zodat je na de coaching periode zelf stappen kunt blijven zetten.

Mijn doel bij Bell Coaching was om sterker te worden en meer informatie te verschaffen op het gebied van voeding en training. Jeremy heeft mij hier enorm mee geholpen.

Van serieuze gesprekken op het gebied van mentaal vlak tot de oneindige grappen tijdens de calls; deze combinatie heeft voor een enorm goede band gezorgd tussen mij en mijn coach.

In de toekomst wil ik zeker terugkomen. Ik heb onwijs veel geleerd in een aantal maanden tijd en ik zou iedereen die twijfelt bij deze aanraden toch de stap te zetten om je te laten begeleiden door een van de coaches van Team Bell.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jeremy Regensburg

Over de Coach

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik veel plezier in het coachen van mensen rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden'!

Bekijk meer resultaten

>