fbpx

Iloy

Ik was via Instagram en Facebook bij Bell Coaching terecht gekomen.

Ik had voor Bell Coaching gekozen door de onderbouwde informatie die ze deelde en de atleten die zij coachen. De aanpak van wetenschappelijk onderbouwde theorie kunnen vertalen naar praktische uitvoering deed mij overtuigen. Ik had geen twijfels, ik ben gewoon begonnen!

Ik wilde meer structuur en progressie in krachttraining met fysieke resultaat. Mijn focus lag op spiergroei en vetverlies.

Ik heb twee verschillende coaches gehad en beide als mens totaal anders maar van allebei super veel geleerd en ik leer met de week bij! Ik heb zowel op fitness als op persoonlijk vlak een enorme groei gemaakt.

Ik heb een supertoffe fotoshoot gedaan met mijn beste fysiek tot nu toe. In de tussentijd heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan dat het niet uit te drukken is!

Zonder Bell Coaching had ik nu nog een Bro-split schema. Ik zou geen structuur hebben en de gewoontes die ik nu heb in calorie beheersing. Ik had sowieso nooit de shoot van laatst gedaan! Verder zou ik echt een achterstand hebben in kennis!

Ik ben zeer tevreden, met als hoogtepunt een gymshoot. Wat echt een bucketlist ding was! Fysiek heb ik de beste resultaten behaald wat ik zonder coaching niet had gehaald. Dit was op een duurzame manier om blessures te voorkomen.Verder ben ik nu bewust van slaap en timemanagement en de impact hiervan wat resulteert in fysieke en mentale resultaten. 

Ik zou Bell Coaching adviseren als een hecht team waarbij je niet als een nummer maar als een echt persoon behandeld wordt. De aanpak is persoonlijk samengesteld. De wekelijkse update met de coach is persoonlijk en niet alleen sport specifiek, maar ook als een klankbord voor persoonlijke of zakelijke vragen. Dit maakt de coaching uniek en een meerwaarde binnen je leven waarbij er iemand objectief met je meekijkt en je altijd positieve feedback geeft om gezamenlijk te groeien en ontwikkelen. Ik heb vertrouwen in de coaches en aanpak dat zij voorstellen.

Wat Bell Coaching uniek en speciaal maakt voor mij zijn de teammeetings, persoonlijke benadering en gepersonaliseerd plan, onderbouwd advies en ervaring, een community met gelijkgestemde en de Bell Academy!

Team Bell geeft mij echt het team of wij gevoel. Het is één van de redenen dat ik bij Team Bell zit. Ondanks dat Bodybuilding een individualistische sport is ben je toch onderdeel van een team en dat maakt het erg mooi!

De maandelijkse teammeeting zijn ook waardevol. Hier spreek, zie en ervaar je gelijkgestemde waar je vrienden aan overhoud, kennis op doe en je coaches in real life zie en vragen kan stellen!

 Het is duurzaam en transparant. Dit is essentieel als je echt progressie wilt boeken, wilt leren, groeien, ontwikkelen en jezelf open wilt stellen aan een coach die je daadwerkelijk verder kan helpen.

Ik kwam bij Team Bell met een generiek doel om spiermassa aan te komen en vet te verliezen. Hier werd ik bij een Coach geplaatst dat erg veel kennis en ervaring heeft met het aanleren van structuur en regelmaat. In de eerste maanden erg veel geleerd en mijzelf ontwikkeld tot een gestructureerd persoon, hier heb ik sprongen gemaakt in de bewustwording van planningen maken. Hoe essentieel herstel, rust, stressreductie, voeding en dan pas training is!

Sinds afgelopen augustus bij een andere coach binnen Team Bell begonnen. Een totaal ander persoon wat de ene niet beter of slechter maakt maar wel met andere ervaringen, mening en kijk op bepaalde aspecten. Ook van deze coach in korte tijd ontzettend veel geleerd en direct met hem een planning tot fotoshoot ingepland! Iets wat op mijn bucketlist stond!

Deze coach heeft mij toch mij Comfortzone uitgebreid en zijn samen naar een fotoshoot fysiek toe gaan werken. Dit is een ervaring dat ik iedereen aanraadt, maar dan wel met een coach waarmee je een klik hebt!

Conclusie; Bell Coaching is een team met unieke coaches die allemaal voor je klaar staan, je persoonlijk behandelen, altijd eerlijk, objectieve feedback willen en durven geven om zo gezamenlijk te kunnen groeien en ontwikkelen. Een team met leden die elkaar respectvol en open behandelen, hierdoor voel je, je al snel thuis in de groep!

Wees als coachee eerlijk tegen je coach en samen kan je werken naar wat ooit misschien wel onrealistische doel bleek! 

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Sander Hoogenboom

Over de Coach

In de gym knallen is één ding, dit combineren met een goed voedingspatroon en je sociale leven een tweede. Ik ben er om je te helpen met het vinden van de juiste balans hierin. Of je nou podium-ambities hebt of fitter door het leven wil, ik sta voor je klaar.

Bekijk meer resultaten

>