Renée

Ik volgde Bell Coaching al een aantal jaar en hoewel de tips die hier voorbij komen super nuttig zijn, had ik niet echt een idee wat ik in de gym aan het doen was en bleef resultaat uit. Hup, tijd voor actie dus.  

Afgelopen juli heb ik mij dan ook aangemeld, want ik vond dat het er ook wel uit mag zien dat ik meerdere keren per week train. Ondertussen heeft het me nog veel meer gebracht dan alleen dat. 

Ik was op zoek naar een coach met natuurlijk veel kennis en iemand die mij ondersteund mijn doelen te behalen, maar ook eerlijk kan zijn als je even een schop onder je kont nodig hebt. 

Ik werd gekoppeld aan Petra en ben daar ontzettend blij mee. Petra liet me gelijk op m’n gemak voelen en ik voel me dan ook vrij om alles te bespreken. Iets wat ik naast alle kennis die zij inbrengt, heel belangrijk vind. Petra is open, je voelt je nooit bezwaard, heeft super veel kennis, en helpt met hele nuttige tips of soms door te relativeren waar nodig. 

Ik ben nu dus een half jaar onderweg en al super blij met de stappen die gemaakt zijn. Niet alleen bijna 7 kg kwijt, maar mentaal ook echt veel gegroeid. Onder andere is mijn relatie met voeding verbeterd, heb ik een beter zelfbeeld en voel ik me fitter en sterker dan ooit. En, dan zijn we voorlopig nog niet klaar. Nu namelijk op naar de volgende fase: een lean bulk met gains 2.0! 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>