Jeroen

Zoals vele andere bij Bell ben ik via de Henselmans PT course in aanraking gekomen met Bell coaching. Ik heb uiteindelijk voor Bell Coaching gekozen omdat ik de stijl van communiceren prettig vindt: duidelijk, en met een flinke dosis humor! Op elke vraag wam een helder antwoord met voorbeelden, waardoor je het zelf direct snapt en ook kunt toepassen. Daarnaast spraken de resultaten op de website me natuurlijk aan.

Ik wilde zelf vooral weten of werken met een coach een waardevolle toevoeging zou zijn. Pakt een coach het anders aan dan dat ik zelf zou doen? Welke keuzes worden er gemaakt op bepaalde onderdelen zoals oefening selectie, periodisering, voeding etc.? Daarnaast wilde ik blessurevrij kunnen trainen, met een op maat gemaakt schema gebaseerd op mij als persoon.

Mijn ervaring met de online coaching bij Bell, met Chris als mijn coach, is erg positief. In overeenstemming met je coach kun je de manier van contact afstemmen. Ik heb vooral gebruikt gemaakt van mailcontact met hier en daar een videocall. Dit bleek voor mij heel goed te werken. 

Hoe badass Chris er misschien ook eruit ziet, dit staat in schril contrast met zijn innerlijk. Ik heb hem ervaren als fijn persoon, en als iemand die oprecht geïnteresseerd is in jou als mens. Erg sociaal en flexibel in de omgang, waardoor je snel op je gemak bent en alles bespreekbaar kunt maken. Hij heeft een hekel aan het woord optimaal 😉 

(Toevoeging Chris: voornamelijk een hekel aan het woord als het altijd “zo optimaal mogelijk moet”, terwijl dat echt niet altijd hoeft ;D). 

Als ik in de toekomst besluit om weer coaching te nemen, dan ga ik zeker voor Chris. Ik weet zeker dat ik nog veel van hem kan leren. Ook vond ik de techniek sessie bij Chris erg waardevol. Ik ging daarna naar huis met een bagage aan nieuwe tips EN een paar gewichthefschoenen (overgekocht van de beste man!).

Deze schoenen zijn iedere sessie weer een reminder om net even dat beetje extra te geven, wetende dat Chris trots op me zou zijn!

Zonder de coaching had ik mezelf waarschijnlijk nog steeds niet écht uitgedaagd, mezelf constant afgevraagd of er geen oefening optimaler zou zijn en had ik vooral geen data bijgehouden.  Chris heeft me ook echt geholpen om bepaalde plateaus te doorbreken, en daarnaast de zelfverzekerdheid gegeven om bepaalde gewichten te tillen. Ik ben dan ook erg tevreden met de resultaten die ik heb behaald, zeker op het gebied van blessurevrij training  en krachttoename. Daarnaast heb ik gewoon echt veel geleerd van Chris (en de Bell Academy) op gebied van krachttraining en voeding.

Als je iets serieus wilt aanpakken is hulp vaak geen overbodige luxe. Bell Coaching biedt deze hulp met een compleet pakket, met coaches die hun unieke visie goed over weten te brengen. Het hele traject bij Bell Coaching is mijns inziens goed opgezet – dit merk je eigenlijk al direct bij de uitgebreide intake.

Met de wekelijkse uitbreidingen in de Bell Academy blijf je jezelf ontwikkelen, en raak je nooit uitgeleerd. Zelfs toen ik besloot om te stoppen met online coaching  dacht Chris mee over de periode die daarop volgde: iets waaruit zijn professionaliteit blijkt, en wat ik erg waardeer!

Maak gewoon die stap. Probeer het, anders weet je het nooit! Wat heb je te verliezen? Ik ben zelf achteraf heel blij dat ik destijds de stap heb gezet. Soms is hulp inschakelen nodig om (sneller) bij je doel te komen. Besef je daarbij wel goed dat jij het uiteindelijk zelf moet doen.. de coach kan je helpen, maar jij moet zelf aan de bak!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>