fbpx

Rian

Sinds ik serieus met fitness bezig ben volg ik Bell Coaching, de content die ze verspreiden gebruikte ik soms al in trainingen. Na het volgen van de Henselmans PT Course wilde ik de theorie nog meer in praktijk brengen en zo was Bell de logische keuze. Omdat ik het doel had gesteld om een fotoshoot te doen ben ik aan Chris gekoppeld, en met succes! Chris is een professional, hij heeft superveel kennis en kunde.

Door zijn eigen ervaring kan hij zich supergoed verplaatsen in de client en geeft hij juiste richting aan het proces. Vooral die eigen ervaring gaf mij erg veel vertrouwen in de aanpak richting de shoot, Chris legde telkens goed uit waarom er bepaalde keuzes werden gemaakt.

De week richting de shoot hebben we, in goed overleg, een peak week gedraaid. Dit was de kroon op het werk en was zonder de coaching van Chris never nooit een succes geworden. Naast het behalen van fysieke doelen leer ik door de coaching ook zelf beter coachen, hoofd- en bijzaken te onderscheiden en groei ik als mens.

Om die reden ben ik nu, na de shoot, ook doorgegaan met Chris. Ik heb het idee nog veel te kunnen leren en meer uit mezelf te kunnen halen met hem als coach. Ik zou Bell Coaching in general, maar vooral Chris aan iedereen aanraden! 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>