fbpx

Cynthia

Via Instagram kwam ik bij Bell coaching terecht. Ik zag onwijs goede resultaten en dacht, dat wil ik ook!

Ik trainde al een langere tijd zelf, maar was te onzeker waardoor ik regelmatig wisselde van schema want misschien werkte dat wel “beter”. Ik wilde graag sterker worden en een betere shape (vrouwelijke rondingen🍑).

Eten in een overschot durfde ik niet. Steeds als er iets bijkwam op de weegschaal vond ik het lastig om veel te blijven eten. Na de intake werd ik ingedeeld bij topper Jordy.

Jordy heeft me enorm geholpen, als ik ergens meezat of twijfelde, dacht hij mee. Maar liet mij uiteindelijk wel vrij in de keuze wat ik erg prettig vond. Hij heeft me geleerd consistent te blijven met m’n schema en niet continue te switchen. Deadliften kon ik al een tijdje niet zonder pijn in mijn hamstring. Hier is de training op aangepast en na een paar maanden verbrak ik mijn pr dankzij Jordy zonder pijn 🙂

Hij was m’n stok achter de deur als ik het moeilijk had met eten in een overschot en liet me inzien dat meer eten positieve gevolgen heeft! Ik werd steeds sterker. PR na PR en uiteindelijk zelfs pull ups met extra weight!!
Mijn lichaam is in 9 maanden tijd enorm vooruitgegaan, zowel in kracht als in shape waar ik Jordy heel dankbaar voor ben!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>