fbpx

Richard

Ik ben via iemand in de gym bij Bell Coaching terecht gekomen. Deze persoon was zeer te spreken over het niveau van coaching en zodoende heb ik mij ook aangemeld. Vooral omdat ik zelf vastliep in mijn progressie.

Het doel wat ik wilde bereiken toen ik startte bij Chris was om één keer een six-pack te hebben en zo shredded mogelijk te zijn. En dat is uiteindelijk gelukt! Met een geweldige fotoshoot als afsluiting hiervan. Nu op naar meer massa gainz!

Het ging niet zonder vallen en opstaan maar Chris heeft me er uitstekend doorheen gecoacht. Alleen had ik dit waarschijnlijk niet gered. Ik ben daarom ook zeer tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten. 

Chris is een coach die zegt waar het op staat en je daardoor zelf laat nadenken over bepaalde zaken. Dit vind ik zelf erg fijn en hier heb ik ook het meeste aan.

Daarnaast worden al mijn vragen netjes uitgelegd, dan wel door een stuk tekst en waar mogelijk aanvullende video’s ter verduidelijking. Dit zijn ook gelijk twee redenen waarom ik coaching bij Chris, en coaching in het algemeen, aan zou bevelen.

Het is een leerproces dat je samen aangaat. Je wordt er uiteindelijk alleen maar beter van, zowel qua fysiek als qua kennis. Twijfel dus niet langer om hulp van een coach binnen Bell Coaching aan te vragen!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>