fbpx

Marieke

 

Sinds augustus ben ik onder begeleiding bij Sanne. Zelf help ik veel mensen m.b.t. voeding en weet ik het zelf dondersgoed. Toch kreeg ik mijzelf niet gestuurd en zocht ik goede coaching.

Coaching waar ik zelf veel van kon leren en het beste uit mijzelf en Crossfit trainingen kon halen. Maar ook het beste als het gaat om informatie die ik kan gebruiken om mijn eigen klanten verder te kunnen helpen en ook dat extraatje te kunnen bieden.

Zelf ben ik super perfectionistisch wat uiteindelijk weer kon leiden naar eetbuien waarin ik weinig controle had. Dit waren helemaal geen eetbuien zoals chips en chocolade. Maar resulteerde vaak tot extra boterhammen of rijstwafels met pindakaas. De eerste maanden waren een aantal maanden waarin ik onder mijn behoefte heb gegeten.

Dit waren kcal waarin ik al heel lang at eigenlijk. Nu eet ik veel meer en heb ik flink wat spiermassa intussen aangemaakt en is mijn vetpercentage ook weer aan het dalen. Zo besef ik dat ik ook gerust wat meer kan eten en wat lekkers in kan plannen!

Omdat ik het lastig vind goede vragen te stellen per email heeft Sanne er voor gekomen om elke week met mij te bellen. Dit vind ik zelf super fijn en ook heel persoonlijk.

Ik ben dankbaar voor alle hulp die Sanne mij al geboden heeft en hoe open dat ze staat voor het luisteren naar mijn verhaal en mij daarin kan sturen.

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>