fbpx

Dawit

Ik heb voor Bell Coaching gekozen omdat ik via social media en hun website merkte hoe bedreven en professioneel het team is. Jordi werd uiteindelijk mijn coach en hij heeft mij geholpen om mooie stappen te maken in mijn (voedings)leefstijl.

Jordi is een fijne coach omdat hij veel kennis heeft en weet hoe hij die kennis moet overbrengen. Hij hielp mij om inzicht te krijgen in mijn eigen gewoontes die mij in de weg zaten en vervolgens daaraan te werken. Hierdoor heb ik nieuwe, betere gewoontes kunnen aanleren en dat is resultaat waar ik de rest van mijn leven wat aan heb.

Ik vond het bijvoorbeeld lastig om mij in het weekend aan mijn dieet te houden en daardoor had ik steeds een calorie-overschot. Jordi heeft mij geholpen hoe ik ervoor kan zorgen dat ik in het weekend kan doen wat ik leuk vind en tegelijkertijd mij aan mijn dieet kan houden.

Zo heb ik het beste van beide werelden. Ik zou daarom iedereen Bell Coaching aanbevelen, als hij resultaten wil halen die over jaren nog steeds waardevol zijn.  

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>