fbpx

Desiree

Mijn naam is Desiree en ik ben 43 jaar. Voordat ik bij Bell coaching begon, had ik al wat andere online coachingstrajecten gevolgd, de meeste naar volle tevredenheid. Echter, deze keer was ik op zoek naar iets specifieks, iets wat echt op mij was gericht en niet algemeen zoals, bij enkele commerciële bedrijven.

Jaren eerder had een kennis me al op Bell Coaching gewezen maar, ik dacht dat het voor mij te hoog was gegrepen. Wat ik zag en dacht was dat Bell enkel podium atleten trainde en coachte, maar niets is minder waar, het bleek een verkeerde aanname te zijn.

In maart ben ik mijn traject begonnen, midden in de lockdown. Gelukkig had ik al aardig wat trainingsspullen thuis. Mijn coach, Jeremy Regensburg, heeft voor mij een uitdagend 4-daags trainingsschema geschreven. Het schema wat Jeremy voor mij heeft geschreven past ook super in mijn onregelmatige lifestyle, dit omdat ik onregelmatig werk.

Vanaf het begin wist ik dat Bell Coaching voor mij een goede match was. Door de wekelijkse videocalls hebben we veel directer contact, waardoor mijn trainingen meer diepgang kregen. Dit maakte het voor mij uniek.

Toen ik bij Bell begon, was mijn voornaamste doel een x-shape genereren. Jeremy vroeg mij om met een specifieker doel te komen. Het werd een fotoshoot. Op deze manier hadden we ook echt iets om naar toe te werken.

Zelf ben ik erg zwart-wit in mijn denken: ‘het is alles of niets’. De trainers bij Bell Coaching hebben mij geleerd dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn en dat ik tegelijkertijd toch goede resultaten kan behalen waardoor ik het hele proces als leerzaam en uitdagend heb ervaren. Daarnaast kreeg ik uitgebreid en concrete feedback op de filmpjes die ik maakte van de oefeningen en op de vragen die ik stelden. De feedback kwam vaak eerst via de app. Daarna bespraken we deze ook tijdens het beeldbellen nog een keer.

Voordat ik bij Bell begon, had ik een lichte hamstringblessure, welke ik heb opgelopen tijdens een online coachingstraject ergens anders. Helaas bleef de blessure voortduren. Door deze blessure skipte ik de deadlift, terwijl ik dat wel een toffe oefening vind. Met Jeremy heb ik deze oefening weer stap voor stap teruggebracht in mijn trainingsschema. Met volle tevredenheid kan ik zeggen dat ik voor 90% pijnvrij ben. Hierdoor heb ik weer plezier in het deadliften!

Mijn volgende doel is groei, dat lijkt me ook een bijzonder proces wat ik weer samen met Bell coaching aan ga. Ook wil ik nog alle content die de hebben uitgebracht bekijken, daar maak ik snel tijd voor. Zelf vind ik Bell Caching superpersoonlijk, en dat voor online coaching.

Al met al ben ik enorm tevreden, ik heb supermooie foto’s en vond ik het een leuke en leerzame periode.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jeremy Regensburg

Over de Coach

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik veel plezier in het coachen van mensen rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden'!

Bekijk meer resultaten

>