fbpx

Marieke

Via Instagram ben ik bij Bell coaching en Sanne terecht gekomen. Ik heb specifiek voor Bell coaching gekozen om de expertise.  
 
Ik wilde graag werken aan een gezond en sterker lijf. Ik had er nog veel meer uit kunnen halen, maar dat bleek lastig met mijn eigen onderneming. Als ik die wat meer heb gesystematiseerd, wil ik graag doorpakken.

Mijn ervaringen met online coaching waren heel fijn. Zowel op techniek als op de persoon. Als ik geen coaching had gevolgd was ik veel minder bewust met voeding bezig en ook minder gericht aan het trainen. Ik zou Sanne omschrijven als hartelijk, persoonlijk en een expert. Ze combineert het mentale met het technische zo goed. De expertise maakt Bell coaching ook speciaal voor me. Tegen iemand die twijfelt zou ik zeggen: niet twijfelen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>