fbpx

Michel

Ik ben kende eerder dan Bell Coaching en wilde graag bij hem coaching volgen vanwege zijn achtergrond als diëtist en ik weet hoe hij zelf met zijn training en voeding omgaat. Dat heeft me over de streep getrokken om bij Bell Coaching onder begeleiding van Jordi te starten.

Mijn doel was om meer kennis op te doen en structuur op te bouwen in mijn voeding. Verder wilde ik mijn techniek in de gym verbeteren. Deze doelen behalen is zeker gelukt. Achteraf deed ik eigenlijk maar wat met voeding, maar Jordi heeft mij geholpen dit veel beter neer te zetten. Hierdoor zie je ook dat je meer resultaat krijgt voor het harde werk, waar ik dan ook weer extra trots op kan zijn!

Ik denk dat iedereen die serieus is in de sportschool minimaal een halfjaar coaching zou moeten nemen. Het wekelijkse 1-op-1 contact met je coach was fijn. Er wordt op zo’n moment meegekeken met je progressie, je techniek en het mentale aspect wordt goed meegenomen. Jordi stelde mij gerust als ik het idee had niet de goede kant op te gaan. Het is ook erg fijn dat je vragen kan stellen om kennis op te doen. En als Jordi het niet wist, dan zocht hij het voor mij uit.

Helaas heb ik zelf mijn coaching moeten stoppen vanwege persoonlijke omstandigheden, maar ik zal het trainen ongetwijfeld doorzetten en ben dankbaar voor de periode coaching die ik heb kunnen volgen.

Het concept van Bell Coaching is super zo!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>