fbpx

Jan Vroomen

 

Ik ben via een goede vriend van mij bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik wilde graag next level coaching, om mijn prestaties omtrent training en wedstrijden alleen nog maar te verbeteren.  Ik twijfelde eerst nog een beetje omdat ik met een “normale bro split” trainde. Maar ik wilde ervaren hoe het was om full-body Bayesian stijl te bodybuilden. Ik heb als doel gesteld om samen met Richard mijn Pro Card te behalen.

De coaching is mij erg goed bevallen! Het is erg duidelijk en als er problemen zijn kun je meteen terecht. Via video’s checkt hij erg vaak de techniek om zo de meeste progressie eruit te halen. Ik denk dat als ik geen coaching had van Richard, dat ik nu waarschijnlijk op hetzelfde gewicht op mijn wedstrijd had gezeten. De krachtgains in mijn zwakkere spiergroepen zouden dus nog steeds laag zijn gebleven, waardoor ik geen goede verhouding zou hebben in mijn physique.

De resultaten waar boven verwachting goed, ik streef naar meer met Richard! Ik zou vooral aankaarten dat dit niet ‘’zomaar’ coaching is, er word wel iets van je verwacht. 100% coaching is dus 100% inzet. Wil je iemand die objectief kijkt en je physique verbeterd op plaatsen waar het nodig is. Zou ik zeker kiezen voor Richard!

 

 

 

De communicatie en openheid die er is maakt Bell Coaching speciaal en uniek voor mij, zo kom je nooit voor verrassingen te staan en zul je dus alles uit je zelf kunnen halen. Richard is als Coach super betrokken. Hij zorgt dat elk steentje word omgedraaid en dat er een duidelijk wedstrijd plan is. Met zijn ervaringen en kennis voel ik me in mijn prep erg veilig en weet ik zeker dat ik het droogste, hardste en beste op de wedstrijd verschijn.

Dit is by far, de beste coaching voor je wedstrijd begeleiding, hier word naar je geluisterd en met een kritisch oog gekeken om zo je next level shape te behalen!

 

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>