Sophie

Ik ben bij Sanne terecht gekomen toen ik op zoek was naar een coach met kwalitatief goede verdiepende kennis en ervaring met leefstijl begeleiding in een breder perspectief dan enkel voeding en training. 
 
Bell coaching werd mij geadviseerd door mijn partner, die vrij veel online coaching programma’s kent vanuit zijn eigen sportcarrière en daardoor de inschatting kon maken welke coaching het beste bij mij zou passen. Ik ben op zijn advies afgegaan. 
 
Mijn doel was tweeledig. Enerzijds wilde ik een gezondere leefstijl en meer balans in mijn lijf creëren. Anderzijds wilde ik meer verdiepende kennis over het menselijk lichaam en de verschillende factoren die van invloed zijn op je algehele welzijn, waardoor ik meer grip zou krijgen op mijn lijf en leven. 

Dat is een natuurlijk een proces, wat volgens mij nooit ‘klaar’ is. Mijn doel voelt dan ook meer als een proces dan een eindstation wat ik bereik op een dag. Ik krijg absoluut meer balans, meer kennis en meer grip op mijn lijf. Ik ben heel blij met wat ik tot nu toe heb bereikt met Sanne. 
 
Online coaching was voor mij heel erg wennen, omdat ik vooralsnog altijd een fysiek aanwezige trainer heb gehad. Vooral je open durven stellen en het gesprek aangaan met je coach is super belangrijk. Als dat eenmaal lukt is het een hele goede ervaring. 
 
Zonder online coaching van Sanne zou ik totaal geen grip op mijn lijf hebben gehad en geen vooruitzicht op dat dat zou veranderen. Het allergrootste verschil zou zijn dat mijn gezondheid dan nog steeds veel slechter zou zijn en ik niet blij zou zijn met mijn lijf.

De resultaten zijn echt boven verwachting. Ik had een heel kwetsbaar lijf en was voortdurend ziek of had veel lichamelijke klachten. Mijn focus op een gezond gewicht zorgde voor een totale disbalans in mijn lijf en gebrek aan voedingsstoffen.

Ik kijk TOTAAL anders tegen mijn eigen lijf aan nu. Toen ik begon had ik de overtuiging dat ik al vrij goed bezig was en al vrij veel kennis had en het frustreerde me dat er niks veranderde. Sanne heeft echt een wereld voor me geopend, waardoor ik met relatief kleine veranderingen een leefstijl opbouw vanaf scratch af aan, waar ik echt op kan bouwen. Ik voel me veel fitter, heb veel minder klachten en bovenal ben ik veel blijer met mijzelf. 

Sanne is een coach waar je heel veel van kan leren. Ze durft je de spiegel écht voor te houden en weet snel de patronen te herkennen die je belemmeren in het behalen van je doelen. Daarnaast prikt ze door de oppervlakte heen en neemt ze je mee naar de kern van je mindset en drijfveren achter het halen van je doelen.

Om een voorbeeld te geven: ik kwam binnen met het doel in mijn achterhoofd om strak in mijn trouwjurk te kunnen. Uiteindelijk bleek dat ik graag gezond en met een fijn/energiek gevoel door het leven wil gaan en dat inherent daaraan is, dat ik fitter wil worden. Mijn uiterlijk is meer een gevolg van alle veranderingen geworden dan een doel op zichzelf. Sanne neemt daarnaast echt de tijd voor je en schakelt snel als er zich een probleem voordoet of je hulp nodig hebt in een specifieke situatie. Ze laat het je echt zelf doen, maar is er wel altijd voor je.
 
Wat Bell Coaching uniek en speciaal maakt voor mij is de enorme hoeveelheid aan verdiepende kennis en het brede spectrum aan kennis. Bell Coaching maakt deze kennis toegankelijk voor iedereen die er baat bij kan hebben. Daarnaast richten zij zich echt op gezondheid en fitheid op de lange termijn, waardoor je je lijf en leefstijl aan hun toe kunt vertrouwen. 
 
Sanne en ik doorlopen voor mijn gevoel echt samen dit proces. Wat ik heel bijzonder vind aan Sanne is dat zij patronen ontdekt in je gedrag en leefstijl, waarvan je zelf niet wist dat die van invloed zijn op je gezondheid. Ik heb het afgelopen half jaar zoveel geleerd van Sanne en ze heeft me het vertrouwen gegeven dat dit pas het topje van de ijsberg is en we nog heel veel resultaat meer kunnen halen samen.

Ik zou Sanne aanraden omdat Sanne verder durft te kijken dan simpelweg eten en trainen. Ze houd je de spiegel voor en kan je helpen je leefstijl te finetunen, zelfs als je denkt dat die al ‘picture perfect’ is. Ze heeft heel veel kennis, heel veel geduld, geeft je vertrouwen in het proces en neemt de tijd voor je. Ten slotte is ze ook heel vriendelijk en is ons contact moment altijd een moment om naar uit te kijken.

Twijfel je nog over online coaching? Het feit dat je twijfelt is precies genoeg reden om het te doen. Je kan hier nooit minder van worden en in het ergste geval ontdek je dat je het al heel goed doet en neemt dat je twijfel naar de toekomt weg.

Coaching bij Sanne verandert meer dan je je voor kan stellen. Ik had nooit verwacht dat mijn fysieke klachten minder zouden worden, omdat ik die al jaren heb. Wat ik vooral bijzonder vind, is dat ik eigenlijk niets ‘bijzonders’ heb veranderd. Niks rigoreus of groots. Eigenlijk is het proces heel simpel en draaien we af en toe aan de verschillende knoppen die van invloed zijn op mijn leefstijl. Tezamen brengt die zo’n grote verandering met zich mee. Door Sanne vertrouw ik het proces en blijft het leuk. Ze houd je ook optimistisch en blijft je de realiteit voorhouden.

Het voelt echt alsof we een team zijn en dit samen doen, terwijl ik tegelijk voel dat ik het zelf moet doen en mijzelf zal moeten motiveren. Dat geeft me het gevoel dat ik een houdbare leefstijl creëer op een leuke manier. 

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>