fbpx

Shelly

Mijn naam is Shelly en ik ben bij Bell Coaching terecht gekomen doordat ik de Menno Henselmans cursus volgde! Ik wilde  de theorie uit de cursus in de praktijk leren toepassen, zodat ik ook mijn eigen cliënten zo goed mogelijk kan begeleiden. Daarom besloot ik om een shoot te doen zodat ik een doel had om naar te te werken. Gezien ik Bell Coaching al langere tijd op instagram volg en overtuigd ben dat hun experts zijn op het gebied van training, voeding en leefstijl, was voor mij de keuze al snel gemaakt.

Als coach kreeg ik Eva Luna toegewezen. In het begin had ik veel vragen, maar gelukkig kon ik deze allemaal bij haar kwijt. Dit zorgde voor een fijne en professionele samenwerking. Ook was mijn prep naar de shoot maar kort, waardoor het soms erg zwaar was. Eva Luna wist me dan te motiveren en gaf praktische tips waar ik dan mee verder kon. Met het uiteindelijke resultaat ben ik dan ook zeker tevreden! Er blijven natuurlijk altijd wel wat puntjes voor verbetering, maar mij hoor je zeker niet klagen.

Bell Coaching zou ik omschrijven als een team van experts dat voor je klaar staat om je doel te bereiken. Je word ook aangemoedigd om veel zelf te doen waardoor je ook leert om op de langere termijn je resultaat te behouden. Ook als personal trainer heb ik nog veel van de begeleiding geleerd waar ik erg dankbaar voor ben!

Ook Online coaching?

Eva Luna Poorthuis

Over de Coach

Bekijk meer resultaten

>