fbpx

Dylan Hustinx

Ik ben pas net begonnen met mijn samenwerking met, mijn coach, Victor en nu al dit bereikt! Woorden zijn eigenlijk niet nodig, de foto’s zeggen al meer dan genoeg.

Ik begon dit traject samen met Victor om af te vallen zodat ik daarna kan gaan bulken. Deze periode van afvallen was anders dan ik gewend was. “Normaal” is dit een periode van afzien, honger lijden en cardio, cardio en… cardio!

Victor heeft mij laten inzien hoe je kunt afvallen, maar toch kunt genieten van lekkere maaltijden. Je hoeft vooral geen excessieve cardio, HIIT sessies te doen en honger te lijden. Dit door te werken met technieken en methoden die goed onderbouwd zijn. Victor heeft mij geholpen door tools te bieden. Kijkende naar voeding, heeft Victor mij bijvoorbeeld geholpen met zaken als verzadigingsindex en voedselvolume.

Victor heeft mij in dit traject geholpen door tips en tools aan te reiken zodat ik makkelijk en zonder honger mijn doel kan bereiken. Daarnaast helpt hij mij ook met het optimaal trainen. Hoe moet je trainen, hoe ga je om met de targets die je krijgt voorgeschreven en meer. Het voordeel hiervan? Iets wat ik niet voor mogelijk hield. Ik ga vooruit in kracht en spiermassa, terwijl ik aan het cutten ben! Bell Coaching is dus echt meer dan alleen maar het voorschrijven van je macro’s en je hier streng aan moeten houden. Het is echt een lifestyle change waar ze je bij helpen en tips geven dit makkelijk te realiseren in het dagelijkse leven.

Conclusie, ik ben net pas begonnen met Victor en nu al zoveel resultaat mogen behalen. Ben benieuwd wat de toekomst ons brengt! Bedankt Victor!

Victor Mooren

Over de Coach

Als online coach en personal trainer help ik jou met vetverlies, spieropbouw en een levenstransformatie. Mijn aanpak vertaalt wetenschap naar de praktijk!

Bekijk meer resultaten

>