fbpx

Mandy

Na meerdere coaching trajecten te hebben gevolgd, wilde ik weer een coach die mij kon ondersteunen om net dat stapje extra te kunnen zetten. Vanuit mijn functie als personal trainer ben ik mij er bewust van dat een coach kan helpen in de extra stappen die ik nog wil belopen. Aangezien ik zelf al had kennis gemaakt en heb samengewerkt met de Bell Academy was het voor mij een makkelijke keuze om voor dit bedrijf te kiezen. Mijn keuze kwam vooral door Richard, dit omdat hij passie uitstraalde en veel kennis en expertise bezit. Ik werd gekoppeld aan Chris en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.


Mijn doelstelling was om top fit, mentaal en fysiek in 4 maanden toe te werken naar een fotoshoot. De voornaamste reden was dat ik content voor mijn bedrijf nodig had en ook wilde uitstralen wat mijn bedrijf voor mij betekent en wat het voor anderen kan betekenen. Daarnaast was ik net mijn moeder verloren en wilde ik gewoon weer in balans komen. Ik word gelukkig van structuur en regelmaat, maar dat was even lastig op dat moment na alle gebeurtenissen. Hier had ik hulp bij nodig en die hulp ontving ik van Chris.

De fotoshoot heeft plaatsgevonden en ik ben weer mentaal en fysiek fit, juist door structuur die ik weer heb hervonden. Daar moest iemand mij even weer mee helpen. Ik ben ervan overtuigd dat trainen, goed eten en structuur je beter laat omgaan met de obstakels in je leven.

Online coaching werkt voor mij perfect. Ik heb zelf de discipline om te trainen, maar vind het fijn dat ik elke week terug kan vallen op Chris. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook nooit in zo’n korte tijd zoveel spiermassa heb opgebouwd (dit zelfs in een tekort!) Chris heeft dus een geweldige kijk op programma’s maken. Ik ben super blij met dit resultaat, maar wij hebben ons volgende doel alweer gepland. Juist om dat ontwikkeling hoog bij mij in het vaandel staat.

Ik kan echt iedereen Bell coaching aanraden. Het maakt eigenlijk niet uit welk doel je hebt. Een coach is een meerwaarde. Om een doel te bereiken draait het soms niet alleen om goed eten en trainen maar juist om dat stukje mindset sterker te krijgen. Een coach kan jou ondersteunen en jouw valkuilen bloot leggen om eraan te werken.

Komende 3 maanden ga ik samen met Bell coaching aan iets heel moois werken. Over een paar maanden zullen jullie dus weer iets van me horen 🙂

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>