fbpx

Roel

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje via Instagram en de Bell Coaching website en vond de artikelen die zij schreven er erg professioneel uit zien. Voor mijn danssport wilde ik al een tijdje een aanvulling op het dansen, en toen kwam ik, via deze website, online coaching tegen.

Mijn doel voor het dansen is om in korte tijd zo hoog mogelijk te scoren en wilde hier extra begeleiding in qua voeding en krachttraining. Via de website vulde ik mijn intake in en toen werd Carlo aangewezen als mijn nieuwe coach.

Carlo is een hele aardige en enthousiaste coach, die een mooi kracht- en voedingsschema voor me maakte specifiek gericht voor mijn dansen. De trainingen die ik deed filmde ik en daar kreeg ik dan feedback op. Zo werd mijn techniek steeds beter, zodat het sporten nog effectiever wordt. Het voedingsschema volgen vond ik in het begin nog best lastig, maar door de tips die Carlo me gaf werd dat iedere week steeds makkelijker.

Naast deze schema’s, ondersteunt Carlo mijn danstrainingen. Regelmatig bespreken we trainingen en bewegingen die ik vanuit het dansen krijg en geeft hij daarin ondersteunend advies vanuit de vechtsport. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik beter de dansbewegingen begrijp en beter kan toepassen! Een extraatje wat een enorme meerwaarde blijkt te zijn!

Door de online coaching ben ik veel bewuster met mijn trainingen bezig. De tips in voeding en de krachttraining die ik nu doe, zorgt er écht voor dat mijn dansen beter gaat! Ik raad heel erg aan om het eens uit te proberen!

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>