fbpx

Elle

Eigenlijk had mijn vriend ervaring met Bell Coaching. Die heeft altijd gezocht naar wie met evidence-based informatie iemand goed kan coachen. En hij had er hele goede ervaringen mee.

Dus volgens mij was het besluit zo gemaakt.

Toen ik op een gegeven moment meer met mezelf wilde doen op fysiek gebied en meer ervaring op wilde doen met sporten, heb ik voor Bell Coaching gekozen. Toen ik wilde starten met de coaching merkte ik vooral dat ik vooraal gewoon aan het sporten was en niet wist wat ik deed en daardoor ook niet echt mijn doelen behaalde.

Mijn doel was vooral om fitter te worden, fysiek fitter te worden, niet persé om heel veel af te vallen, maar echt wat kracht bij te komen en kennis te verzamelen over effectief te sporten, maar ook met de juiste voeding en de juiste technieken. Daardoor hebben ze mij bij Petra ingedeeld.

Mijn ervaringen zijn heel positief.

Op het begin moest ik wel wennen aan de gedachte dat ik online coaching ging doen. Want je verwacht bij een personal coaching ook echt iemand die naast je staat. Maar dat vond ik tegelijkertijd eigenlijk heel prettig. Het geeft je de mogelijkheid om zelf te ontwikkelen en zelf ook het vertrouwen te krijgen dat je het kunt.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>