Daan

Ik volgde Bell Coaching en Chris al een langere tijd op Instagram. De wetenschappelijke, maar ook no-nonsense benadering op krachttraining sprak mij erg aan en ik haalde hier al veel informatie vandaan voor mijn eigen trainingen.

Toen ik besloot om een shoot te doen had ik eigenlijk gelijk al geen twijfels meer. Ik op zoek was naar een kundige coach die durft te zeggen waar het op staat. Ik wist dat ik dit en een goede dosis humor nodig zou hebben als het zwaarder werd. Omdat ik Bell Coaching al een langere tijd volgde, wist ik dat ik bij Chris of een andere coach van Bell Coaching goed zat.

Ik heb het online coaching traject als erg goed ervaren. Je merkt aan alles wat Chris het beste uit je wilt halen, zelfs als je er zelf even geen zin in hebt. Het hele traject werd specifiek afgestemd op mijn eigen behoeften en je wordt begeleid van A tot Z. Naast het trainen zelf heeft Chris me geholpen op het gebied van slaap, stress en ontspanning, iets wat minstens zo belangrijk is.

Daarnaast handelde Chris snel op de feedback die ik hem gaf, of vond hij net de juiste woorden om me er door heen te slepen. Ik denk dat hierdoor, in combinatie met de vele jaren ervaring en kennis, Chris en de andere coaches van Bell Coaching zich echt onderscheiden.

Elke keer als ik zelf ging droogtrainen voelde ik aan het einde dat nét niet gevoel. Daarom gaf ik bij mijn aanmelding aan een fotoshoot-waardige shape te willen bereiken. Ik wilde eindelijk eens echt diep gaan en kijken hoe ver ik zou kunnen komen in mijn cut. Naar mijn eigen mening is dit zeker gelukt, met als resultaat totaal 10 kilogram er af. Dit is iets wat ik van te voren nooit had verwacht, en ik denk dat ik dit zonder de hulp van Chris niet had kunnen bereiken.

lk voel me daarnaast fitter en heeft Chris me laten ervaren wat echt zwaar trainen is. Ik denk daarom dat een coaching traject bij Chris of één van de andere Bell Coaching coaches je de handvaten mee geeft om in de toekomst zelf beter, slimmer en harder te trainen.

Dus, ben je op zoek naar cookie cutter programma’s, een afwezige coach of iemand die altijd maar doet wat jij wilt? Dan zou ik Chris of Bell Coaching overslaan ;).

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>