fbpx

Ilja

Op Instagram volgde ik Bell coaching al een tijd, tijdens de Fitfair 2019 heb ik een kort gesprek gehad met 1 van de Bell Coaches en won ik een Personal Training sessie. De PT sessie heb ik bij Chris Kunst gedaan en daarna heb ik besloten om voor mijn traject naar het NK ’20 bij de INBA mijn begeleiding bij Bell coaching te doen.

Omdat mijn partner en ik een eigen Personal Training studio hebben ik was vooral heel benieuwd hoe het zou zijn als iemand mij begeleid die minder dichtbij staat en of het mogelijk was om mijn Physique nog te verbeteren.

Helaas gooide Covid-19 roet in het eten en heb ik geen womens physique wedstrijd kunnen doen. Omdat mijn interesse ook naar het powerliften gaat heb ik in overleg met Chris besloten om te gaan bouwen en mij te richten op het Powerliften, helaas ook hier geen wedstrijd kunnen doen.

Toch heb ik afgelopen jaar met deze online coaching goede resultaten geboekt. Ten eerste mijn Physique is verbeterd, van geen kont naar ronde billen, daar ben ik erg blij mee. Door de coaching deed ik de oefeningen die ik voorheen ontweek omdat ik ze niet leuk vond om te doen. 

Ten tweede vind ik dat ik zelf als coach positief ontwikkeld ben. Ik heb veel geleerd van Chris, Chris is een coach die luistert naar je, niks oplegt maar duidelijk zijn visie en advies geeft en je een spiegel voorhoudt. 

Ten derde ben ik ook echt sterker geworden en PR’s behaald voor Squat, Bench & Deadlift. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>