fbpx

Sander

Nadat ik Bell Coaching al even volgde op Instagram en andere kanalen, was ik er al snel van overtuigd dat die coaches kennis van zaken hadden. Ik sukkelde al even met het leren combineren van groei in krachttraining en het optimaal presteren in voetbalwedstrijden. Als zelf Personal Trainer zijnde, had ik de neiging om telkens mijn principes toe te passen op mijn eigen training waardoor ik naar iemand zocht die overzicht kon scheppen in mijn programma.

Dit heb ik gevonden bij Wesley. Hij nam me back to basics, wat niet altijd aangenaam is als fervent sporter, maar wat broodnodig was om me op het juiste pad te krijgen.

Daar ben ik nu na een jaar samenwerken op beland dankzij vlotte communicatie, wekelijkse updates en bakken aan kennis van Wesley. Ik heb eindelijk controle over mijn prestaties op het veld én in de gym. En als bonus leerde ik een coole kikker kennen die me zeker in de toekomst nog van waarde zal zijn. Vielen dank Wesley!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>