Joëlle

Ik ben gestart met coaching bij Bell, met als belangrijkste reden dat ik toen een operatie had voor een nieuwe voorste kruisband. Ik wilde zo optimaal mogelijk revalideren en zocht naar een goede aanvulling op de revalidatie bij de fysiotherapie, zodat ik ook mijn kracht en spiermassa weer zoveel mogelijk terug zou krijgen.

En dat is zeker gelukt! Doordat ik coach Lorenzo had voor het kracht-gedeelte, kon de fysiotherapeut zich richten op andere vlakken.

Met Lorenzo heb ik me vooral gericht op het verbeteren van de techniek van verschillende oefeningen, met name de Squat en op het winnen van kracht en spiermassa.

Het heeft me oprecht verbaasd hoe goed Lorenzo door middel van feedback te geven op mijn trainingsvideo’s mijn techniek heeft kunnen verbeteren. Hij heeft me nog nooit in real-life zien trainen, maar de techniek is echt zwaar verbeterd! 

Daarnaast heb ik de laatste jaren vaak wat last van m’n schouder en met wat kleine aanpassingen is de pijn zo goed als verdwenen.

Wanneer ik deze tips en aanpassingen niet had gehad, was ik vrij snel gestopt met trainen en onder andere squatten, maar nu kan ik hier continu records op neerzetten! De revalidatie duurt officieel een jaar, maar na 8 maanden ben ik sterker dan ooit tevoren! 

Ik raad de coaching dan ook zeker aan. Vroeger had ik soms vraagtekens bij hoe iemand via online coaching jouw techniek goed kan beoordelen en verbeteren, maar die vraagtekens zijn helemaal verdwenen. Ik ben meer dan tevreden en zou het iedereen aanraden.

Een coach ziet jouw eigen blinde vlekken. Waar ik soms dacht: ‘ik kan nou eenmaal niet diep squatten’ of ‘ik doe het al goed genoeg’, zie ik nu in dat ik zeker wel diep kan squatten en dat het altijd raadzaam is om iemand met verstand van zaken mee te laten kijken en te helpen. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>