fbpx

Monique

Na 6 jaren van ziek zijn merkte ik dat ik eindelijk toe was aan het weer opbouwen van mijn gezondheid, spieren en voorzichtig weer gaan sporten. Mijn doel was mijn beschadigde spieren weer in ere herstellen en dan ook meteen maar het afvallen aanpakken.

Via mijn zoon wist ik van Bell Coaching dus de stap genomen. Ik werd gekoppeld aan Jordy Ziemke. Mijn eerste indruk was oké, dit is niks voor mij. Hij leek mij niet de juiste persoon en dat heb ik ook aangegeven.

Gelukkig liet Jordy zich niet aan de kant schuiven door mij😊 en kon al snel zeggen dat ik geen betere coach kon hebben! Hij heeft geluisterd, ik werd begrepen en hij heeft mij naar een hoger level geholpen met mijn gezondheid, kracht en shape.

Ik ben enorm dankbaar dat jij mijn coach bent! 11 maanden later is er 25 kilo af, heb ik spieren die enorm ontwikkeld zijn en is mijn mindset ook veranderd. Ook daar ben ik sterker.

Ik wil nog verder in shape komen, dus Jordy is nog niet van mij af 💪

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>