fbpx

Maaike

Ik volgde Bell Coaching al een lange tijd op instagram. Ik zag mooie resultaten voorbij komen en de vragen die beantwoord werden in de stories las ik graag.

Ik koos voor Bell Coaching omdat ik mijn kennis over krachttraining wilde vergroten. Ik was net 8 kilo afgevallen en hierbij was ik mijn menstruatie en spierkracht kwijtgeraakt. Ik wilde graag weten hoe ik dit moest aanpakken.

Ik kreeg Wesley als coach. Ons eerste doel was sterker worden en mijn menstruatie terugkrijgen. Hiervoor moest ik langzaam gaan aankomen. In het begin vond ik dit moeilijk omdat mijn relatie tot eten erg was verslechterd. Als ik een stuk taart had gegeten voelde ik mij schuldig. En aangezien ik van Wesly als eerste doel kreeg om vet toe te voegen aan mijn schema voelde dit heel tegendraads.

Maarr.. wat was dit een goede keus! Ik kwam langzaam aan en ook nog eens op de juiste plekken. Mijn menstruatie kwam na 6 maanden terug en ik werd aanzienlijk sterker en mijn techniek werd beter.

Als ik niet voor Bell Coaching had gekozen had ik nog steeds geen gezonde menstruatiecyclus en at ik nog steeds te weinig en de verkeerde macro’s. Als ik nu kcal over heb, eet ik lekker een stuk taart! Of als ik geen kcal overheb ;p.

Wesley bedankt! Bedankt voor de fijne communicatie, de humor en het luisterend oor. Door jou heb ik de handvaten gekregen waar ik naar op zoek was!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>