fbpx

Jordy

Ik ben bekend geworden met Bell Coaching toen ik met een van de eerste rondes van de Henselmans cursus (voorheen was dat nog Bayesian Bodybuilding) was begonnen.

Wat mij enorm aansprak was de wetenschappelijke onderbouwing vanuit Team Bell. Geen onzin, gewoon straight facts. Als een echte fanboy, begon ik buiten de Henselmans cursus steeds meer te lezen en te luisteren wat niet alleen Richard, maar ook het Team van Bell Coaching had te vertellen. Al die passie was zo enorm inspirerend, dat ik mezelf zo goed mogelijk probeerde te ontwikkelen.

Al een aantal jaren was ik zelf bezig geweest met krachttraining. Ik had heel veel resultaat behaald uit mezelf, maar ik was ready om mezelf uit te dagen naar een ander niveau. Ik wilde iemand van buitenaf mee laten kijken, die mij kon aansturen en kon onderbouwing waarom ik iets deed. Had ik twijfels? Hell no!

Toen ik van start ging bij Bell Coaching kreeg ik Jeremy als coach toegewezen. Ik wilde me voornamelijk focussen op een betere fysiek en meer kracht. Powerbuilding gericht. De Bodybuilding kant sprak mij aan, maar de powerlift kant had toch meer mijn hart verovert. Toen ik voor mijzelf deed programmeren vond ik het lastig om beide doelen goed te managen.

Ging ik bijvoorbeeld cutten, dan verloor ik superveel kracht. Ging ik weer bulken dan werd ik wel sterker, maar ik begon ook weer chubby te worden. Jeremy heeft me in laten zien dat beide kanten mogelijk zijn. Ik ben tijdens een energietekort sterker geworden. Met de juiste afstemming werd het een succes.

Toen had ik startte, had ik een squat van 215 kg, een bench press van 152,5 kg en een deadlift van 245 kg. Momenteel zijn mijn targets: een 235 kg squat, een bench press van 172,5 kg en een deadlift van 277,5 kg. Wat Jeremy zou zeggen, goed opgedroogd! Ik zou zeggen, niet slecht voor een gewichtheffer die een powerlifter begeleidt! 😉

Daarnaast ben ik niet alleen tevreden met mijn kracht en fysieke ontwikkelingen. Maar ook over de samenwerking die ik met Jeremy had. Ik heb heel veel mogen leren, de werkwijze van de coaching paste heel goed bij mijn doelen, ik kon mijn ei kwijt bij Jeremy en naast een grapje stond hij altijd voor me klaar!

Maar waar ik het meest tevreden mee ben, is dat ik door Jeremy nu onderdeel ben van een prachtig team!

Jeremy bedankt voor de coaching! Prachtig mens ben je.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jeremy Regensburg

Over de Coach

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik veel plezier in het coachen van mensen rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden'!

Bekijk meer resultaten

>