fbpx

Pieter

Ik ben bij Bell Coaching terechtgekomen via mijn collega Thomas Van de Vel. Mijn keuze voor Bell Coaching is voortgevloeid uit het feit dat Richard de PT-course van Menno Henselmans voorziet. Daarnaast staat Bell Coaching hoog aangeschreven bij andere experts in dit vakgebied. 

Voorafgaand wilde ik eigenlijk voornamelijk kijken hoe ze Online Coaching aanpakken bij Bell Coaching en wou ik graag eens een schema laten opstellen zonder dit zelf te doen en niet vast te houden aan mijn eigen “ideale” routine. 

Uiteindelijk heb ik samen met Wesley besloten dat krachttoename toevoegde aan mijn doelen. Dit is met elke oefening dubbel & dik gelukt. Een aantal oefeningen beheers ik nu ook technisch beter dan voor ik bij Bell Coaching trainde. Ik heb dus enkel positieve ervaringen over gehouden aan dit traject en ben ik zeer tevreden met de geboekte progressie.

Het unieke aan Bell Coaching ligt hem voor mij in het feit dat je weet dat dit een team is met toptrainers, geen cowboys zoals we er in de sector veel rond lopen hebben. Zelf heb ik goed kunnen samenwerken met Wesley, vond hem een aangenaam persoon die meedenkend was doorheen het traject. In zijn aanpak was hij ook zeer direct, iets wat ik enkel kan toejuichen. 

Daarnaast is de Bell Academy ook een fantastische tool om je te blijven opleiden als trainer / klant, zeker wanneer je geĂ¯nteresseerd bent in de “waarom” achter krachttraining. 

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>