Jordy

Ik kwam bij Bell Coaching terecht via Instagram en de artikelen op hun website. Het werd mij al snel duidelijk dat zij qua kwaliteit en kennis boven de rest uitsteken en dat bleek ook uit de resultaten van anderen. Toen ik daarom besloot om te beginnen met Online Coaching heb ik niet zo heel lang getwijfeld over de keuze.

Vooral de werkwijze, gebaseerd op wetenschappelijke methodes, sprak mij erg aan. Ik hou ervan om precies te doen wat het beste werkt, omdat dit de snelste en makkelijkste manier is om je doel te bereiken. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Omdat ik zelf Personal Trainer ben en voldoende basiskennis heb over trainen, fitness en voeding twijfelde ik wel of Online Coaching echt het verschil ging maken. Ik weet echter ook dat er altijd mensen zijn die meer kennis ergens van hebben en daar geen gebruik van maken is simpelweg gezegd best dom.

Daarom wilde ik graag uitproberen of we samen een ‘next level fysiek’ konden neerzetten. Puur gericht op bodybuilding dus, met hypertrofie als hoofddoel. De samenwerking met Chris verliep (en verloopt) heel prettig. Hij heeft op basis van mijn eigen trainingsschema een plan opgesteld dat ontzettend goed heeft gewerkt. Dat er iemand over je schouder meekijkt (met meer kennis en ervaring) biedt veel voordelen. Een goed uitgedacht plan voor de lange termijn zorgt er voor dat obstakels makkelijker te overwinnen zijn en dat bepaalde korte termijn twijfels verdwijnen.

Qua resultaat ben ik ontzettend tevreden. We zijn nu een ruim half jaar bezig. De eerste 4 maanden stonden in het teken van bulken (aankomen in spiermassa). Toen de Corona periode begon hebben we besloten om te gaan beginnen aan een ‘fatloss’ fase, omdat ik in mijn homegym prima kon doortrainen. Naast het resultaat is de kennis die ik heb opgedaan over het proces misschien nog wel het meeste waard.

Chris is als coach heel duidelijk, snel en reëel en heeft humor en veel verstand van zaken. Ik merk dat hij veel ervaring heeft met dit soort doelstellingen, maar dat betekent niet dat het aanvoelt als een ‘algemene aanpak’. Hij past het plan continu een klein beetje aan als bepaalde persoonlijke omstandigheden daar om vragen.

Ik kan het iedereen aanraden om überhaupt door iemand gecoacht te worden als je serieuze fitness doelen hebt. Het is een groot voordeel dat je je niet druk hoeft te maken over het bedenken van een effectief plan en dat er iemand is die je accountable houdt over je acties. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de kennis en kunde van Bell Coaching weet je in ieder geval zeker dat je doet wat werkt.

Als ik zie wat ik nu heb kunnen bereiken na een half jaar, ben ik heel benieuwd wat de toekomst brengt!

Meer weten over online coaching?

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>