fbpx

Tijs

Ik volgde Bell Coaching al een hele tijd op Instagram. Ze delen zeer interessante en goede kennis. Toen ik dus wat extra hulp wilde bij het behalen van mijn doelen was de keuze voor Bell Coaching al snel gemaakt.

Na een periode van een halfjaar onbegeleid bulken keek ik mezelf in de spiegel aan en dacht ik bij mezelf: oké ik ben nu toch wel écht te dik geworden. Mijn eerste doel bij Bell Coaching was dus om zoveel mogelijk vet kwijt te raken.

Toen ik begon met Jordi ervaarde ik dit al direct als zeer prettig. Hij komt professioneel over en heeft verstand van waar hij over praat, maar er is ook tijdens de calls wel ruimte voor een grapje hier en daar. Hij zit er tijdens de coaching dicht op, maar niet dat dat vervelend is. Het geeft mij juist de ruimte om alles te vragen over voeding, training en leefstijl, hierdoor heb ik veel kennis bijgeleerd over voeding en hoe ik dit kan combineren met mijn leefstijl door betere keuzes te maken. Ook stuur ik regelmatig techniek video’s op waar ik dan feedback op krijg en weer kan toepassen in mijn trainingen.

Als ik geen coaching had gehad had ik dus minder kennis gehad van voeding, en dus minder resultaat behaald, maar had de kans op blessures ook een stuk hoger gelegen. Jordi helpt namelijk ook meedenken wanneer er pijntjes en/of blessures op komen spelen waardoor we erger kunnen voorkomen en nog wel effectief kunnen trainen. Los van de coaching is de Bell Academy ook heel leerzaam.

Ik ben trots op mijn resultaat: afgelopen periode toch zo’n 17 kilo afgevallen terwijl ik in eerste instantie dacht er maar ‘10 te hoeven verliezen. Ik zou zeggen: als je je doelen wilt behalen én je fitness kennis wilt uitbreiden, dan zit je bij Bell Coaching zeker goed!

Ik heb zin om de volgende periode een mooie lean bulk fase aan te gaan, op naar meer gains!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>