fbpx

Victor

 

Ik begon een tijdje geleden met het volgen van Richard op Instagram. Ik weet niet meer precies hoe ik op het account terecht kwam, maar de story’s die op zijn account voorbijkwamen spraken me enorm aan. Ik heb altijd al een passie gehad voor fitness en dacht bijna alles wel te weten, maar in zijn verhaal kwamen dingen voorbij die compleet nieuw voor mij waren. Daarnaast kwam ik erachter dat de meeste fitness influencers waar ik erg tegenop keek en veel van mijn informatie vandaan haalde, hun kennis baseerde of valse feiten. Toen een bekende van mij met veel positiviteit vertelde dat hij gecoached werd door Bell, ben ik ook overstag gegaan.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel online coaches personal trainers en bedrijven die allerlei programma’s e.d. aanbieden. Zelf had ik nooit het idee dat deze een toegevoegde waarde voor mij zouden hebben, omdat ik toch al wist wat zij ook wisten. Daarnaast ging het zelf best wel lekker in de sportschool dus had ik hier ook totaal geen behoefte aan. Ik denk dat een combinatie van de Instagram (zowel story’s als succesverhalen van andere) en de positieve ervaringen van een bekende ervoor hebben gezorgd dat ik voor Bell heb gekozen.

Omdat ik een student ben en het daarom niet super ruim heb, heb ik wel getwijfeld of de coaching het geld wel waard was. Daarnaast snapte ik niet goed hoe je iemand goed individueel kan begeleiden zonder hem te zien. Ik zag het destijds desalniettemin als een investering in mijzelf en nu 2 maanden later ben ik hartstikke blij dat ik deze stap heb gemaakt en zijn mijn twijfels compleet weggenomen.

Met Bell coaching wilde ik het beste uit mijzelf halen. Niet alleen op het gebied van een goede fysiek, maar ook op het gebied van kennis. Het voelde voor mij namelijk een beetje alsof ik net klaar was met de middelbare school en dacht alles te weten, totdat het studeren begon. Ik denk dat ik op allebei de gebieden enorm ben gegroeid (letterlijk en figuurlijk) maar ik ben nooit uitgeleerd. Als ik dit resultaat al kan behalen in 2 maanden kijk ik uit naar wat de toekomst mij nog allemaal kan brengen. Mooie uitspraak die hierbij past: proud but never satisfied!

Ervaringen met de coaching zijn erg goed. De twijfels die ik had zijn weggenomen en ben heel tevreden met de begeleiding die ik krijg. Ondanks dat er geen real life contact is, kan ik altijd terecht met problemen waar ik tegenaanloop. Natuurlijk moet je alles wel zelf doen en komt het echt niet zomaar aanwaaien, maar met ondersteuning van de online coaching weet je zeker dat wat je doet, ook echt zo optimaal mogelijk is. Dat geeft naast veel motivatie ook een erg vertrouwd gevoel. Vooral als je gaat droogtrainen en het mentaal allemaal wat zwaarder wordt.

Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen waar ik zou staan zonder online coaching. Maar ik denk dat ik dan nog steeds had rondgelopen met mijn wintervacht en een stuk minder spiermassa. Qua training en alles wat hierbij komt kijken zou ik veel minder kennis zou hebben. Dit heeft er beide ook voor gezorgd dat ik nu een stuk steviger in mijn schoenen sta dan voordat ik begon.

Zoals ik al eerder zei: proud but never satisfied! Ik weet zeker dat ik de laatste 2 maanden wel het maximale uit mezelf heb gehaald en daar ben ik erg blij mee!

Ik zou Bell Coaching omschrijven als een zeer professionele maar ook plezierige manier van coaching, waarbij je jouw doelen kan behalen en waarbij je zeker weet dat alles wat je doet wetenschappelijk onderbouwd is of past bij jou als individu.

Het is een bedrijf die zich kwalitatief echt onderscheid ten opzichte van andere coaching bedrijven op elk vlak. Daarnaast besteden ze niet alleen aandacht aan cliënten, maar doen ze ook hun best om de huidige inzichten wat betreft fitness (en alles wat hierbij komt kijken) voor iedereen toegankelijk te maken. Zo heb ik voordat ik me aanmeldde onwijs veel geleerd van alle artikelen die op de website staan.

Chris lijkt als coach altijd te weten wat er moet gebeuren om progressie te blijven maken. Daarnaast luistert hij goed naar je wensen en speet hij hierop in. Als persoon zelf is hij ook heel inspirerend met zijn eigen motivatie en inzet op het gebied van fitness.

Verder is hij ook erg geduldig, want alle vragen die ik stel (en dat zijn er meestal wel wat) worden door hem altijd heel duidelijk en uitgebreid beantwoord. Bell coaching is een van de weinige in Nederland die op fitness gebied echt weet hoe je zo optimaal mogelijk jouw doelen kan behalen op een professionele en plezierige manier.

Mocht je nog twijfelen dan zou ik zeggen, twijfel niet langer en ga ervoor! Mocht het echt niet bevallen dan zit je ook nergens aan vast.

Naast de coaching is er ook een facebook met alle leden en coaches waar dagelijks veel interactie op plaatsvindt (van nuttige informatie en vragen tot lekkere recepten). Ook is er eens in de zoveel tijd een team meeting waar ik toevallig morgen na toe ga!

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>