fbpx

Walter

Een keer in de shape van mijn leven komen is iets wat mij al een tijdje bezighield. Het proces ervaren, kijken tot waartoe je in staat kunt zijn en het vastzetten van een concreet doel.

Omdat krachttraining en fitness mij al ruim de helft van mijn leven interesseert, wilde ik meer doen dan alleen vaak en hard trainen. Als ondernemer help ik graag mensen gezonder, gelukkiger en krachtiger te leven, nu was het mijn beurt. Als trainer was ik al bekend met Bell coaching vanuit ons netwerk en via een collega die eenzelfde traject met succes heeft gevolgd.

Door het regelmatig volgen van de social-media kanalen sprak hun expertise mij erg aan. Doelgericht te werk gaan zonder het proces te onderschatten, geen onzin verkopen en veel raakvlakken hebben met onze eigen werkwijze gaven door de doorslag.

Een directe manier van communiceren, confronterend op een fijne manier past erg goed bij mij dus bij deze opsomming was de keuze snel gemaakt.

Op het einde van de zomer 2019 tijdens de vakantie met mijn gezin maakte ik doelen voor het nieuwe jaar, dit was er 1 van. Een bodybuilding contest heeft nog door mijn hoofd gespookt, maar het poseren weerhield mij hiervan. Een fotoshoot moest het gaan worden in het voorjaar van 2020. Een mooie route met een kleine buffer, zodat ik nog wel wat autonomie kon ervaren in combinatie met mijn zakelijke en vooral privéleven.

Nog voor het nieuwe jaar was ik al begonnen met Carlo; een vliegende start met gelijk veel input en de juiste feedback. Ik had Carlo kort daarvoor al even ontmoet en gesproken op de Fitfair; het zat goed!

Ervaringsdeskundig en weet dus waarover hij praat, doet geen onrealistische beloftes, is integer en hecht zelf ook veel waarde aan humor. Belangrijk voor mij. Het traject had ik wellicht alleen ook kunnen doen maar het is toch die stok achter deur, het sparren, meekijken, wekelijks contact hebben en vooral kennis delen wat het zo fijn en leerzaam heeft gemaakt.

Het traject en de shoot hebben mij veel gebracht, ben erg blij met het resultaat! Het esthetische doel is zonder meer behaald, maar vooral in kracht ben ik enorm gegroeid. Ook de kracht om nu door te zetten, verder te groeien en nieuwe doelen te stellen. Door deze ervaring ben ik nu ook beter in staat om andere mensen te ondersteunen, mensen met misschien dezelfde wens.

Bedankt Team Bell voor alle input, reacties en onderbouwde aanpak!

Meer weten over Online Coaching?

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>