fbpx

Merijn

Door mijn interesse in het powerliften ben ik op Chris (Stormlifestyle) zijn Instagram terecht gekomen, via hem kwam ik terecht bij Bell Coaching.

De no-nonsense houding via Instagram en de website sprak me direct aan. Jullie maken het niet spannender dan het is, iets wat je vaak juist wel ziet gebeuren.

Ik wilde mijn SBD stats verhogen met ultieme doel als natural 200kg squatte, voor mij een mooie mijlpaal die we af hebben kunnen vinken. Van begin tot eind is de coaching mij perfect bevallen. Uiteraard is ook tijdens de begeleiding mijn motivatie niet altijd top geweest, maar Chris wist mij zelfs in de Corona periode wekelijks te motiveren, waardoor ik zelfs toen mijn schema’s thuis wekelijks heb afgerond.

Zonder coaching zou ik waarschijnlijk nog steeds trainen zonder vooropgesteld plan en veel progressie zijn misgelopen. Ik ben trots op de stats die ik neer heb kunnen zetten op een veilige manier.

Chris is een chille gast met een zeer hoog kennisniveau en zelf extreem sterk. Bij Bell Coaching zeggen ze allemaal waar het opstaat en winden er geen doekjes om. Als client kom je daar het verst mee.

Chris heeft een hoog inlevingsvermogen en veel begrip, maar probeert je altijd weer te motiveren om te blijven knallen. Ook zijn eigen kracht op sportgebied geeft mij extra vertrouwen in Chris als coach. Op persoonlijk vlak is het ook altijd superfijn geweest met Chris.

Hoe ouder ik werd, hoe minder ik dacht te weten op sportvlak. Bij Chris & Bell Coaching kun je met al je vragen terecht en krijg je altijd een uitgebreid antwoord. Ook verbaasde ik me vaak over de schema’s die ik kreeg, maar ze bevielen uiteindelijk altijd goed.

Ik heb 1.5 jaar onder de begeleiding van Chris getraind. Ik train nu ongeveer 8-9 jaar, maar na die 1.5 jaar begeleiding heb ik by far de grootste stappen gezet in krachtopbouw en kennis. Je moet het zelf doen, maar met een goede coach is dat toch net wat makkelijker.

Ik hoop ooit nog terug aan te sluiten bij team Bell, een vereiste vanuit mij zou wel zijn dat Chris beschikbaar moet zijnšŸ˜‰. Uiteraard blijf ik gewoon op de Bell Coaching manier door trainen, ook al zit de coaching ervoor nu op. More gainz incoming!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je ā€œfitness lifestyleā€ zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>