fbpx

Marc

Nadat ik de Henselmans PT course had afgerond en ik IJsselgym in Deventer ben gestart, merkte ik dat erg behoefte had om de theorie van de opleiding onder supervisie in de praktijk te brengen. Zowel om mijn eigen fysiek naar een hoger niveau te tillen, maar ook om mijzelf als PT’er en online coach verder te ontwikkelen.

Ik wilde wel eens zien wat ik kon bereiken als ik de hulp inschakelde van Bell Coaching. Wat ik voor ogen had was een esthetisch mooier fysiek opbouwen (meers spiermassa), flink sterker worden op de grotere compounds zoals de convential deadlift, squat en weer schouderklachtenvrij kunnen benchpressen.

Doordat ik niet altijd even goed belasting en belastbaarheid op elkaar wist af te stemmen (stress i.v.m. drukte eigen zaak en onderbroken nachten dochtertje.), heb ik met best wat blessureleed te maken gehad en is het mij niet goed gelukt om de cijfers te halen op de lifts zoals dat ik voor ogen had. Ook is mijn schouder nog een issue bij de bench press. Toch ben ik enorm blij en tevreden, want ik heb nagenoeg schouderklachtenvrij kunnen trainen, heb énorm, écht énorm veel geleerd van Victor.

Ondanks de tegenslagen heb ik nog steeds lol in het trainen, mezelf verbeteren en ben ik enorm trots op het esthetische resultaat wat ik heb weten te behalen en heb kunnen vastleggen met een shoot.

Zonder de hulp van Victor zou ik veel minder kennis hebben dan ik nu heb, had ik het mooie resultaat van de shoot waarschijnlijk niet zo kunnen bereiken en zou ik ook minder zelfvertrouwen als PT’er hebben.

Victor is super chill rustig, beheerst en heeft bakken met kennis. Ook zijn persoonlijke betrokkenheid bij mijn doelen en de zakelijke ondersteuning maken Victor speciaal en uniek voor mij. Victor is niet alleen een online coach is voor mij, maar ook een soort mentor. Ik ben echt heel erg blij en tevreden over zijn dienstverlening. Daarom ga ik na ruim één jaar Bell Coaching nog wel even door :)!

Ook Online Coaching?

Victor Mooren

Over de Coach

Als online coach en personal trainer help ik jou met vetverlies, spieropbouw en een levenstransformatie. Mijn aanpak vertaalt wetenschap naar de praktijk!

Bekijk meer resultaten

>